Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХО ТЕСТ

Срећна, темпераментна или хладна особа: Знате ли које је БОЈЕ ваша ДУША?

Решите овај занимљиви тест и откријте које је боје ваша душа.

1640100392_makeup-ga52b28213_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Осим наше спољашњости и онога што је видљиво свима, верује се да постоји оно унутрашње, исконско биће, а то је душа.

Она може имати различите боје, у зависности од вашег карактера, а ви решите тест и откријте да ли је ваша душа жута, плава или црвена, и шта та боја заправо значи.

Прочитајте још: Осећајна, бесна или бунтовна особа: Погледајте свој МАЛИ ПРСТ и откријте нешто ново о СЕБИ

Тест

1. Шта радите викендом?

А Читам књиге и гледам документарне филмове.
Б Шетам у природи.
Ц Оно што пожелим у том тренутку.

2. На које митско место бисте најрадије отишли?

А Подземни свет
Б Смарагдни град
Ц Шума из бајке

3. Стара дама покушава да пређе улицу. Шта ћете урадити?

А Насмешићу се и упитати је да ли јој треба помоћ. Стари људи су баш симпатични.
Б Посматраћу колико јој времена треба да пређе.
Ц Не бих се мешала, можда ми направи неки проблем или започне досадну причу.

4. На улици спазите изгубљеног пса, шта ћете предузети?

А Питаћу породицу да га узмемо.
Б Сликам га и делим по друштвеним мрежама да пронађем власника.
Ц Можда је напуштен, не бих га додиривала.

5. Које књиге најрадије читаите?

А Узбудљиве трилере и авантуристичке романе
Б Било шта, немам неке посебне преференције
Ц Нешто информативно и едукативно

6. Ваша омиљена животиња је…

А Хрчак
Б Делфин
Ц Пас

7. Ваш омиљени десерт је…

А Воће
Б Чоколадни колач
Ц Кремпита

Решења

Највише одговора под  А

Ваша душа је жуте боје. Жуто је боја сунца, асоцира на радост, срећу, разумевање, енергију. Срећа, то сте ви. То је најрадоснија боја од свих. Ви се радујете да другима помогнете, и то је ваша мисија. Често улепшате дан другима, чак и онима који вам нису тако драги. Ипак, будите опрезни, јер то што ходате по облацима може да вам се врати и на лош начин.

Највише одговора под Б

Ваша душа је плаве боје! Она је повезана с елеганцијом, моћи, мистиком, тајнама, миром. Иако је многи сматрају хладном, она је на известан начин симбол лепоте. Ви сте радо сами и уживате у томе. Држите се по страни, али умете да помогнете када треба. Увек се издвајате из масе.

Највише одговора под Ц

Ваша душа је црвене боје! Црвена је боја ватре и крви, дакле, повезује се са снагом, моћи, борбом, одлучношћу, страшћу, љубављу... Ви сте жива ватра. Реагујете топло и пријатељски, али само када се према вама лепо опходе. Али, ако неко покуша да вас обмане, нека очекује пожар!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas