Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта БОЈА КАРМИНА може рећи о вама? Погледајте да ли спадате у стидљиве ћуталице или самоуверене заводнице

Нијанса кармина може рећи много о вашем карактеру

1695207760_shutterstock_1081334621.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Без обзира да ли више волите мат кармин или нешто светлуцаво и сјајно, ваш избор кармина може много рећи о вашој личности. Често је то једна од првих ствари које други примете на вама. „Ваша боја кармина довољно говори о вашем расположењу, а да не морате ништа да кажете“, каже Нина Варгас, стилисткиња и пословни стратег за модне брендове. Занима вас какав утисак оставља ваш одабир кармина? Наставите да читате да бисте чули од Нине Варгас и других стручњака за лепоту о томе шта ваша боја кармина говори о вама.

Нуде нијансе

Ако тежите неутралним или нуде нијансама, можда делујете стидљиво и резервисано. Али то не значи да не улажете мисли и труд у свој изглед.

Нина Врагас каже да одабир кармина који је ближи вашој природној боји усана може да значи да желите да вас схвате озбиљно без превише речи..

Ејми Кар, шминкерка, додаје да овај избор има и компоненту практичности. Неутрална основна боја може да функционише са било којом бојом одеће или приликом.

Црвени

Ношење црвеног кармина одмах указује на то да желите да будете примећени. Варгас каже да ови избори боја „често сигнализирају снагу“.

Елизабет Косич , оснивачица Елизабетх Косицх Стyлинг, описује људе који бирају црвени кармин као самоуверене, страствене и жестоке. Немојте се изненадити када видите да топ менаџерке носи смеле црвене нијансе или приметите да је ваша екстровертна, друштвена пријатељица носи ову боју ружа.

Пинк

Косич каже да ако се одлучите за светло ружичасти руж, други људи ће бити склонији да брзо развију поверење у вас. „Ружичасте усне каналишу нашег унутрашњег хранитеља и пројектују брижну, нежну и љубазну особу“, каже она.
Одабир јарко розе, међутим, показује разиграност или можда чак и флерт. Кар описује овај избор боја као живахан и каже да ћете га вероватно изабрати ако покушавате да нагаласите свој изглед.

Сјај за усне

Одабир прозирног сјаја или без боје и даље говори много о вашој личности. „Особа без боје за усне је особа без фрке, без непотребних ствари, без глупости, која ништа не ради да би импресионирала“, каже Косич. „Уместо тога, они говоре своје мишљење без извињења и очекују да га други узму или оставе.

Ако преферирате само сјај за усне, имаћете тај сјај без икаквог напора. Овај избор сигнализира особу у покрету која је превише заузета да би трошила време на наношење кармина.

Смеле и необичне нијансе

Јарко љубичасти руж? Скоро црни кармин? Ако изаберете ове боје кармина за усне, вероватно волите да се истичете.

„Када неко користи овако смеле боју усана, то показује да се не плаши да изрази себе“, каже шминкерка Елејн Бадро. А Варгас додаје да јарке боје имплицирају да сте забавни и отворени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas