Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта начин на који ПОЗИРАТЕ ЗА СЛИКУ ГОВОРИ О ВАМА? Стручњаци откривају шта поручујете другима на овај начин

Да ли имате позу коју аутоматски заузимате када видите камеру?

1668780900_shutterstock_1978990622.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви знате за изреку: слика говори више од хиљаду речи.

Фотографски стручњаци “Паррот Принта” открили су тајне поруке скривене у говору тела. Кажу да наше држање, гестови и удаљеност од других могу да открију више о нама самима и нашем односу са другима него што мислимо.

– Када схватите какве сигнале шаљете другима, можда ц́ете желети да то искористите, односно да користите говор тела у своју корист када позирате – поручују они.

Погрбљено држање

Овакав став на слици може указивати на стрес или недостатак самопоуздања, а да бисте деловали позитивно и пуни енергије, исправите се за фотографисање са испруженим грудима и забаченим раменима.

Прочитајте још: Чудо из манастира Тумане: Човек је доживео инфаркт, био је у коми, а онда се десило нешто невероватно

Нагнута глава

Ако људи нагињу главу једни према другима, то значи да се воле и да се добро слажу.

Затегнуте усне

Људи који имају чврсто стиснуте усне на фотографијама могу да делују као непоуздани, а недостатак осмеха може да значи да у том тренутку нису срец́ни као обично.

Глава наслоњена на туђе груди

То углавном раде парови, а ако ваш партнер на фотографијама наслони главу на ваша прса, то значи да се са вама осец́а сигурно и заштиц́ено и да зависи од вас.

Прочитајте још: Рођена беба у МАЂАРСКОЈ ПОТПУНО БЕЛЕ КОСЕ: Лекари збуњени, а фотографија малишана обишла свет (ФОТО/ВИДЕО)

Рука преко нечијег рамена

Ако ставите руку преко нечијег рамена док фотографишете, показујете прилично доминантну личност и да волите да имате контролу.

Отворен говор тела

Ако је нечији говор тела “отворен”, а ноге и руке раширене, то значи да му је удобно и самопоуздано. Зрцаљење Када људи имитирају говор тела других, то значи да су блиски једно другом и вероватно проводе доста времена заједно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas