Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта омиљено цвеће говори о вама? Да ли бирате руже, лале, орхидеје..

Ситнице могу много да кажу о карактеру особе

1707145421_shutterstock_190921283.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Заиста је на много начина доказано, да се о карактеру неке особе може просудити на основу ствари које воли. Исто је и са цвећем.

У наставку текста погледајте шта ваш омиљени цвет говори о вама. Ко зна, можда се и изненадите неком тајном, миришљавом поруком коју баш тај цвет има за вас...

Божур

Особе које воле божур, воле моду, обожавају стил, лепу одећу и имају грациозност као из неких прошлих времена. Често имају врло елегантно венчање и животни стил. Такође, како се божур увози из свих крајева света, ове особе се осећају угодно у било којој земљи коју посећују.

Хортензија

Баш попут боје хортензије, расположење ових особа се мења с годишњим добима, а лето им је омиљено. Врло су осетљиве и помало интензивне у својим друштвеним круговима и радном окружењу. Такође, хортензије упијају воду преко своје “главе”, па и њихови љубитељи обожавају све у вези воде и лета.

Ирис

Ирис је нежан цвет који симболише наду и славу. Љубитељи овог цвета су пуни достојанства, храбрости и позитивне енергије. На њих се увек можете ослонити без бојазни да ће вас изневерити.

Јоргован

Уколико волите јоргован и његов опојни пролећни мирис ви сте особа која ужива у романтичној одећи и имате добар укус према антиквитетима. Јоргован се извози из Холандије, у зимском периоду. Као и јоргован, одражавате усправан положај, јер је то најбољи начин да се издвајате.

Кала

Први поглед на овај цвет изазива у вама осећај елеганције и префињености. Такав је и карактер љубитеља кала. Она открива да особу краси софистицираност и чврст став који се не може лако пољуљати. Љубитељи кале су уједно велике естете, заљубљеници у лепе ентеријере и живота на високој нози.

Каранфил

Ви сте ванвременска особа, са суптилним смислом за филозофију и учење нових језика. Каранфили датира из древних грчких и римских времена. Рустични предели као Колумбијаи Италија, два су главна извозника каранфила и  велике туристичке дестинације за вас.

Лале

Ваша гардероба, кухиња и животно искуство су попут палете лала. Другим речима, ови људи воде богат и разнолик друштвени живот. склони су експериментисању, мрзе досаду и предвидљивост. Ви сте камелеон са непознатим пореклом. Многи мисле да су лале пореклом из Холандије, али у ствари они су први пут узгајане у Турској.

Љиљан

За људе који воле ову врсту цвећа, позната цвећарка из Неw Yорка Мередитх Вага Перез, открива како је већа шанса да су благословљени витким телом, дугим ногама и –  завидном колекцијом ципела. Такође, они су и врло независни у својим односима. Наиме, љиљани су једни од ретких цветова који се самоопрашују. Самодовољни и поносни људи.

Магнолија

Магнолија расте само у мају и она је најстарији познати цвет, предивног мириса и јединственог изгледа. Људи који воле ово цвеће, врло су посебни и отмени и често долазе из богате и интелектуалне породице. Склони су оријенталном стилу, мистици и духовности.

Нарцис

Уз њега се веже мит о Нарцису који је имао пуно обожаватељки, али је његово срце увек остало недостижно. Данас се и љубитељи нарциса тако карактеришу – несебични, помало затворени и рањивог срца. Дубоки су, аналитични и опрезни.

Орхидеја

Особе које воле орхидеје, врло су лукаве и помало тајанствене, а свако воли мало мистериозности, зар не? Љубитељи орхидеје су самоуверени, спретни и храбри људи. Егзотичне земље попут Новог Зеланда или Тајланду их привлаче. Морамо споменути да су такве особе најчешће везане за неки креативни посао, па га неретко људи из модног света називају својим цветом.

Ружа

Ружа је краљица цвећа, а особе које воле руже сматрају се правим романтицима и заљубљеницима у лепоту, природу, људе… Људима којима је ружа омиљени цвет обично воле путовања и авантуре. Такве људе очаравају различите културе и њихове аутентичне карактеристике.

(Женски магазин)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas