· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Пронашли сте кованицу на улици? Ево шта то значи

Поред финасијског добитка, шаље и јасну поруку

1649054732_coins-1523383_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

У зависности од тога који број се налази на кованици и оно што ви прво помислите када је погледате, порука је коју вам доноси пронађени новац

Прочитајте још: Који број видите на слици? Ако сте успели да погодите, спадате у ретку групу људи (ФОТО)

Кованица са бројем 1

Нови почетак, нове идеје, постигнућа, напредак и успех. Поручује вам да треба да останете позитивни и да стиже ваше време.

Кованица са бројем 2

Овај број има поруку везану за независност и окружење. Указује вам на то да морате да научите да се прилагодите, и да морате да научите важност односа са другима јер, иако је независност важна и добра, постоје неке границе - не можете увек у свему да будете сами, понекада је потребно да сарађујете са другима.

Осим тога, овај број има још неколико значења - трудноћа, хармонија, стрпљење и партнерство.

Кованица са бројем 5

Овај број вам показује да имате способност да постигнете све што сте замислили и да је живот узбудљив. Време је за раст, ширење, промене и пустоловине. Кованица од 5 динара, као и новчанице од 50 и 500, поручује вам да морате да искористите своје таленте, те да не смете да их протраћите.

Прочитајте још: Редослед рођења и карактер: Да ли сте старије, средње или млађе дете?

Кованица са бројем 10

Број 10 жели да вам поручи да верујете својој интуицији и урадите оно што сте наумили и одлучили. Ослободите се страха јер ће вас те одлуке одвести до позитивних промена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.