Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи када сањате ОСОБУ која вас је повредила: Погледајте коју поруку подсвест покушава да вам пошаље

Ево која значења овакви снови носе са собом

1696588723_Foto-Shuttertsock-snovi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сви ми долазимо са пртљагом из наше прошлости – и познатим и непознатим – и понекад се то манифестује на нездраве начине, као што је повређивање других људи или преношење трауме. Ово није изговор за туђе понашање које нам је нанело бол, али би могло дати увид у то зашто нас је неко повредио.

Ако се у вашим сновима појави особа која вас је повредила у прошлости, то нам говори подсвест...

Да ли је сан о неком из прошлости ко нас је повредио добар или лош?

Иако овакав сан у нама буди негативне емоције, у принципу бисмо га могли окарактерисати као позитиван јер нас подстиче да разумемо своју околину и да обратимо пажњу на то са каквим људима проводимо време.
Људи могу утицати на наше опште стање; токсични односи стварају окружење пуно негативне енергије и нежељеног стреса који нам може отежати проналажење унутрашњег мира или могућности за лични раст. Са удаљености од тешких тренутака у којима смо били повређени, сада можемо бити свеснији сопственог напретка и промене која нам је омогућила мир и задовољство.

Шта значи разговарати са неким из прошлости ко нас је повредио?

Сусрет са неким у сну ко вас је повредио у прошлости открива осећања нерешене напетости, жаљења и туге повезане са ситуацијом. Ова врста сна изражава емоционални порив да се суочите са том особом како би се ослободиле скривене емоције.

Када нас повреди неко из наше прошлости, може бити тешко наставити даље или чак разумети зашто су се одређени догађаји десили. Сан о разговору са неким из прошлости може представљати начин на који подсвест покушава да се помири са оним што се догодило и обради сопствене емоције повезане са тим сећањем. Поново виђење те особе изазива интензивна и непријатна осећања, али и представља прилику за унутрашње исцељење.

На дубљем нивоу, такав сан нам помаже да стекнемо увид у себе и своју тренутну ситуацију. Питања као што су љутња на себе или другу особу и кривица због нечега што се догодило у прошлости, или чак забуна око супротстављених веровања, имају потенцијал да постану свесни током спавања. Заправо, овакав сан може бити изузетно драгоцен за нас, а одговор зашто је то тако крије се у нама самима.

И на крају...

Снови чији је главни актер особа која нас је повредила у прошлости стављају акценат на тај догађај. Иако је овај бол још увек присутан у нашој подсвести, ово је одличан начин да радимо на њему и излечимо га.

Понекад немамо ни времена ни воље да се боримо са својим осећањима када нас неко повреди, али је управо то важан предуслов да идемо даље.

Зауставите се, погледајте около и отпустите емоције које вас спутавају. Окрените се својој личној трци и развоју јер само то ће вам дати шансу за срећу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas