Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи МЕСТО које сте сањали? Ево коју симболику носи плажа, коју планина, а коју река

Они који верују у снове сматрају да нас подсвест опомиње сваком сликом, а да нека места имају посебно значење

1705670404_Foto-Shutterstock-snovi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према научним истраживањима, снови могу да трају само неколико секунди па до 20 минута, а човек запамти само пет одсто онога што сања. Док се присећамо на јави, понекад нам се чини да смо се сатима борили с неманима, возили камионе, били на местима на које никад раније нисмо крочили. Они који верују у снове сматрају да нас подсвест опомиње сваком сликом, а да нека места имају посебно значење...

Плажа је, на пример, у сну симбол борбе, спој живота и немирних емоција. Опуштање на плажи знак је да долази мирно и спокојно време. Плажа је и место где се земља, ваш живот, и вода, осећања, спајају и симболизују освртање на тренутну ситуацију у животу. Ако у сну радите на плажи, провешћете много времена на неком пројекту или ћете имати више обавеза.

Дворац 

Дворац представља награду, част, признање и похвалу за успехе. Ви сте предодређени да будете на позицији моћи, богатства и престижа. Овакав сан показује вашу жељу да побегнете из свакодневних проблема. Уколико сањате да шетате дворцем, то је знак да вам треба сигурност.

Црква

Црква отворених врата предзнак је пословног раста или унапређења. Затворена врата симбол су разочарања или губитка новца. Ако се налазите у цркви, вероватно ћете се суочити с мањим препрекама. Црква у сну симболизује лична веровања без обзира на тренутне догађаје.

Маскенбал 

Маскенбал је знак лажи и превара. Ако себе видите под маском, због нечега немате мира. Покушајте да оно што вас мучи посматрате из другог угла, а не онако како вам се се наизглед чини. Занимљиво је да бежање с маскенбала "најављује" добру забаву.

Планине

Планине у сну представљају изазов, амбицију, али и препреке. Ако стојите на врху, значи да сте остварили своје циљеве. Пењање је знак неодлучности и амбиција. У случају да падате у понор, желите успех на брзину и да што пре побегнете од проблема.

Грађевине

Грађевине у сновима обично представљају ваше тело или сам карактер. Зграда у рушевинама упућује на проблеме у односима са ближњима.

Хотел 

Хотел у сну пак означава нову фазу у животу у којем желите да се ослободите од старих навика и старог начина размишљања.

Поље 

Поље је знак жеље за слободом. Зелена поља у сну су знак плодности, слободе и среће. Они који га сањају пролазе кроз раздобље личног раста, а непрегледна поља упућују на жељу за слободом.

Бистра река 

Бистра река у сну најављује срећан догађај. Ако је вода мутна и узбуркана, бавићете се неспоразумима и љубомором. Празна речна корита упућују на болест.

Дугачак ходник

Ходање кроз дугачак ходник означава безизлазност. Уједно може бити и знак прелазног раздобља у боље стање.

Тунел

Тунел је знак неуспеха у љубави и послу. Воз који вам иде у сусрет у тунелу знак је да ћете променити каријеру или нагло унети неке промене у живот...

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas