Oglas
· · Komentari: 0

Šta znači MESTO koje ste sanjali? Evo koju simboliku nosi plaža, koju planina, a koju reka

Oni koji veruju u snove smatraju da nas podsvest opominje svakom slikom, a da neka mesta imaju posebno značenje

1705670404_Foto-Shutterstock-snovi.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema naučnim istraživanjima, snovi mogu da traju samo nekoliko sekundi pa do 20 minuta, a čovek zapamti samo pet odsto onoga što sanja. Dok se prisećamo na javi, ponekad nam se čini da smo se satima borili s nemanima, vozili kamione, bili na mestima na koje nikad ranije nismo kročili. Oni koji veruju u snove smatraju da nas podsvest opominje svakom slikom, a da neka mesta imaju posebno značenje...

Plaža je, na primer, u snu simbol borbe, spoj života i nemirnih emocija. Opuštanje na plaži znak je da dolazi mirno i spokojno vreme. Plaža je i mesto gde se zemlja, vaš život, i voda, osećanja, spajaju i simbolizuju osvrtanje na trenutnu situaciju u životu. Ako u snu radite na plaži, provešćete mnogo vremena na nekom projektu ili ćete imati više obaveza.

Dvorac 

Dvorac predstavlja nagradu, čast, priznanje i pohvalu za uspehe. Vi ste predodređeni da budete na poziciji moći, bogatstva i prestiža. Ovakav san pokazuje vašu želju da pobegnete iz svakodnevnih problema. Ukoliko sanjate da šetate dvorcem, to je znak da vam treba sigurnost.

Crkva

Crkva otvorenih vrata predznak je poslovnog rasta ili unapređenja. Zatvorena vrata simbol su razočaranja ili gubitka novca. Ako se nalazite u crkvi, verovatno ćete se suočiti s manjim preprekama. Crkva u snu simbolizuje lična verovanja bez obzira na trenutne događaje.

Maskenbal 

Maskenbal je znak laži i prevara. Ako sebe vidite pod maskom, zbog nečega nemate mira. Pokušajte da ono što vas muči posmatrate iz drugog ugla, a ne onako kako vam se se naizgled čini. Zanimljivo je da bežanje s maskenbala "najavljuje" dobru zabavu.

Planine

Planine u snu predstavljaju izazov, ambiciju, ali i prepreke. Ako stojite na vrhu, znači da ste ostvarili svoje ciljeve. Penjanje je znak neodlučnosti i ambicija. U slučaju da padate u ponor, želite uspeh na brzinu i da što pre pobegnete od problema.

Građevine

Građevine u snovima obično predstavljaju vaše telo ili sam karakter. Zgrada u ruševinama upućuje na probleme u odnosima sa bližnjima.

Hotel 

Hotel u snu pak označava novu fazu u životu u kojem želite da se oslobodite od starih navika i starog načina razmišljanja.

Polje 

Polje je znak želje za slobodom. Zelena polja u snu su znak plodnosti, slobode i sreće. Oni koji ga sanjaju prolaze kroz razdoblje ličnog rasta, a nepregledna polja upućuju na želju za slobodom.

Bistra reka 

Bistra reka u snu najavljuje srećan događaj. Ako je voda mutna i uzburkana, bavićete se nesporazumima i ljubomorom. Prazna rečna korita upućuju na bolest.

Dugačak hodnik

Hodanje kroz dugačak hodnik označava bezizlaznost. Ujedno može biti i znak prelaznog razdoblja u bolje stanje.

Tunel

Tunel je znak neuspeha u ljubavi i poslu. Voz koji vam ide u susret u tunelu znak je da ćete promeniti karijeru ili naglo uneti neke promene u život...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas