Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
2/2/2022

СУТРА ЈЕ МАГИЧНА СРЕДА: Низ од 5 двојки доноси моћну енергију, а ево шта НИПОШТО не треба да радите на данашњи дан

Фебруар ће бити ништа друго до плодан месец!

1643725690_new-years-day-g2ca3d717f_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Месец почиње младим Месецом у Водолији који доноси енергију нових почетака и промена, а само један дан касније доживљавамо оно што неки називају првим од три последња 222 дана века, који се дешава 2. фебруара. , 2022, 20. фебруар 2022. и 22. фебруар 2022. Да, добро сте прочитали. Ово је крај секвенце од 222 која је почела 2000. године, са другим кључним годинама 2002., 2020. и 2022. 

Нећемо поново видети ову секвенцу - али који је уопште значај?

У нумерологији, низ од 222 бројева се често назива бројевима анђела. Такође, број 2 у нумерологији упућује на енергију дуалности, партнерства, односа и равнотеже. Кључне поуке када се ради о броју 2 углавном су усредсређене на компромис, прихватање, саосећање, сарадњу и хармонију.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ: Некоме стижу сукоби, а некоме наследство и повишица - да ли сте међу СРЕЋНИМ ЗНАЦИМА?

Када је 2 у низу као у 222, ова енергија је супер-набијена. Постоји позив да приступите животу са више саосећања, да тражите бољу равнотежу, да сарађујете са другима, да тражите партнерство када можете и тежите хармонији.

За шта је повољан, а шта треба избегавати другог фебруара?

Биће јака сањалачка енергија, распирује се машта и креативност. Уметницима је изузетно повољан дан за стварање духовних и мистериозних дела. С друге стране, треба избегавати практичне ствари.

На данашњи дан се нипошто не треба венчавати, иако многи због скупа двоји мисле супротно. Иако двојка симболише двојност, везу, љубав, Месец је тај који одбија сунчеву светлост што доноси негативну енергију када је спајање две енергије у питању.

Дан је добар за маштарење, па је идеално да пожелите неку жељу, јер ће се космос потрудити да вам је испуни. Водите рачуна, на данашњи дан се не потписују уговори, нити се решавају правна питања. Избегавајте и велике куповине, јер све што пазарите на данашњи дан, могло би убрзо да се поквари.

За крај, 2.2.2022. доноси предивну енергију за зачеће. Месец доноси женску енергију, па ко жели да зачне, нека покуша на данашњи дан.

За крај, намере пустите у етар, а по кући све средите, посебно судови морају да буду опрани. То је начин како се дочекује овај посебан датум. Ова секвенца бројева ће се наредни пут догодити тек 2/2/2222.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas