· · Коментари: 0
АСТРО

МЛАД МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ: Некоме стижу сукоби, а некоме наследство и повишица - да ли сте међу СРЕЋНИМ ЗНАЦИМА?

Овај млад Месец се дешава у генијалној Водолији. Биће прекида и нових почетака.

1643307865_portrait-ga25c5f833_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Кренимо редом. Млад Месец је у коњукцији са Сатурним, Сатурн је у квадрату са Ураном у Бику. Сатурн притиска Месец ( пуно је тензије) Уран из Бика жели промене. Биће изненадних промена из притиска али склапања нових уговора , пријатељства, сарадње и љубави.

Марс и Венера биће у коњукцији у Јарцу и у тригону са Ураном у Бику што даје слику наглих промена, раскида али и побољшања у каријери и наглог повећања финансија.

Прочитајте још: СУРОВО ИСКРЕН ХОРОСКОП: Ваге заједљивци, Лавови свима "мрсе конце", Бикови манипулатори

Како ће млад Месец у Водолији осетити знакови хороскопа :

Ован- поведите рачуна да неког од пријатеља не повредите. Речи су вам оштре као мач. Новчана позајмица исто може да буде разлог сукоба.

Бик- велике и успешне промене у каријери. Храбро напред!

Близанци- сада размислите о путовању али добро одмерите финансије. Ако желите да се дошколујете или неки курс да завршите сада је идеално време.

Рак- доживећете трансофрмацију емоција. Следи вам неочекивано наследство.

Лав- љубав вам је на испиту. Неки ће га пасти неки успешно положити. Стари проблеми куцају на врата.

Девица -промена рутине, промене у свакодневном животу. Уз детаљну анализу и план све се одвија савршено.

Вага- одличан период да време проведете уз децу и блиске чланове породице. Очекујте лепе поклоне.

Шкорпија- адаптација стана или продаја и куповина нове некретнине.

Стрелац- позив за путовање од неког од чланова породице. Обавезно прихватите.

Јарац- неочекивано повећање зараде или идеја за бизнис која вам сигурно доноси велик новац.

Водолија- велике промене, нове идеје, и срећа која вас прати. Пуним кораком напред!

Рибе- дубоке промене унутар ваше психе. Могућ потпуно нови поглед на нека давна дешавања.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.