Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ ШТО ВАМ ТРЕБА ОВОГ ЛЕТА ЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Никад нећете погодити који сајт је у питању

Када сте последњи пут били на неком СПА викенду?

1690291018_TY6Y4ZSNGZO2ZMGOBGOWUV6JQU.jpg
Фото: промо
Oglas

Да ли имате утисак да немате шта да обучете и да треба да се поновите? Поготово ону хаљину коју сте пре неки дан снимили у излогу, а још је била и на попусту.

Иде време летовања, па можда не би било лоше узети нови телефон са врхунском камером?

Нови парфем? Никад није одмет.

Романтична вечера за двоје, али да не спремате Ви и да вам донесу на кућну адресу?

Све ово је врло лако уклопити и са јако малим буџетом. Како? У Mozzartu је и то могуће. Почело је Светско првенство у фудбалу за жене, па и поред тога што Србија не учествује, може бити јако интересантно за вас.

Кладите се на Светско првенство у фудбалу за жене, решите дневни задатак и освојите неку од 20 награда сваког дана. Вероватно се питате шта ви знате о женском фудбалу или клађењу уопште. Шта ако вам кажемо да вам није потребна нека велика квота да бисте ушли у конкуренцију за награде. Ако баш загусти нека уместо вас тикет одигра ваш друг, колега или дечко, али награде су ваше.

Фото: промо

Обрадујте себе новим телефоном, романтичним спа викендом или ваучерима за шопинг. Прати дневне услове сваког дана и, наравно, играј за себе!

Буди победница. Mozzart

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas