Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Техника за ПРИВЛАЧЕЊЕ новца: Метода ШАПУТАЊА која вам може помоћи да испуните жеље у 2024. години

Испробајте методу шапутања која вам може помоћи да манифестујете своје жеље

1701771752_Foto-Shutterstock-privlacenje-novca.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

 Шапутање је моћан и женствен начин да манифестујете своје жеље и трансформишете свој живот. Овај приступ се заснива на коришћењу намера које се изговарају кроз шапат, које појачавају моћ подсвести и олакшавају везу са универзалном енергијом, пише Псyцхологиес.ро. Научите како се користи ова моћна техника за привлачење и како се може применити за постизање циљева и дубоку трансформацију.

Шта је метода шапутања?

Овај приступ се заснива на веровању да шапутање има посебну моћ да комуницира са подсвешћу и универзумом. Коришћењем намера изражених на нежан начин, техника шапутања ствара дубоку везу са сопственом суштином и универзалном енергијом, олакшавајући испољавање наших жеља.

Како користити методу шапутања?

Постављање намере: почните тако што ћете разјаснити намеру или жељу коју желите да манифестујете. Било да се ради о постизању нове могућности за каријеру, здравој вези или унутрашњој равнотежи и испуњењу, јасно дефинишите шта желите да привучете у свој живот.

Стварање светог простора: пронађите мирно место и створите свети простор где се можете фокусирати на своју намеру. Можете користити свеће, кристале или друге предмете који вам доносе унутрашњи мир. Седите удобно и почните да се повезујете са својим дахом.

Шапните своју намеру: на нежан начин, шапните своју намеру. Будите свесни речи које користите и фокусирајте се на оно што желите да привучете у свој живот. На пример, можете да кажете: „Привлачим каријеру која ме испуњава и обиље прилика у свом животу“ или „Отворена сам и спремна за љубавну и хармоничну везу“.

Визуелизација и емоционална повезаност: док шапућете намеру, визуелизујте - замислите свим својим чулима како ваш живот изгледа када се намера манифестује. Осетите радост, захвалности емоционално испуњење онога што желите да привучете. Замислите себе у ситуацијама које одражавају вашу жељену манифестацију и дозволите себи да дубоко доживите ове емоције.

Понављајте редовно: да бисте појачали снагу технике шапутања, редовно понављајте ову вежбу. Одвојите тренутак сваког дана или неколико пута у току недеље да се повежете са својом намером и прошапућите своју жељу. Сваким понављањем појачавате енергију и веру у жељену манифестацију.

Изражавајући своје намере нежним, женственим шапатом, можете се повезати са својом подсвесном и универзалном енергијом, стварајући погодан простор за испољавање ваших жеља. Одвојите време да редовно вежбате шапутање и повежете се са својим жељеним емоцијама и визуализацијама, можете привући испуњену и уравнотежену стварност у свој живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas