Oglas
· · Komentari: 0

Tehnika za PRIVLAČENJE novca: Metoda ŠAPUTANJA koja vam može pomoći da ispunite želje u 2024. godini

Isprobajte metodu šaputanja koja vam može pomoći da manifestujete svoje želje

1701771752_Foto-Shutterstock-privlacenje-novca.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

 Šaputanje je moćan i ženstven način da manifestujete svoje želje i transformišete svoj život. Ovaj pristup se zasniva na korišćenju namera koje se izgovaraju kroz šapat, koje pojačavaju moć podsvesti i olakšavaju vezu sa univerzalnom energijom, piše Psychologies.ro. Naučite kako se koristi ova moćna tehnika za privlačenje i kako se može primeniti za postizanje ciljeva i duboku transformaciju.

Šta je metoda šaputanja?

Ovaj pristup se zasniva na verovanju da šaputanje ima posebnu moć da komunicira sa podsvešću i univerzumom. Korišćenjem namera izraženih na nežan način, tehnika šaputanja stvara duboku vezu sa sopstvenom suštinom i univerzalnom energijom, olakšavajući ispoljavanje naših želja.

Kako koristiti metodu šaputanja?

Postavljanje namere: počnite tako što ćete razjasniti nameru ili želju koju želite da manifestujete. Bilo da se radi o postizanju nove mogućnosti za karijeru, zdravoj vezi ili unutrašnjoj ravnoteži i ispunjenju, jasno definišite šta želite da privučete u svoj život.

Stvaranje svetog prostora: pronađite mirno mesto i stvorite sveti prostor gde se možete fokusirati na svoju nameru. Možete koristiti sveće, kristale ili druge predmete koji vam donose unutrašnji mir. Sedite udobno i počnite da se povezujete sa svojim dahom.

Šapnite svoju nameru: na nežan način, šapnite svoju nameru. Budite svesni reči koje koristite i fokusirajte se na ono što želite da privučete u svoj život. Na primer, možete da kažete: „Privlačim karijeru koja me ispunjava i obilje prilika u svom životu“ ili „Otvorena sam i spremna za ljubavnu i harmoničnu vezu“.

Vizuelizacija i emocionalna povezanost: dok šapućete nameru, vizuelizujte - zamislite svim svojim čulima kako vaš život izgleda kada se namera manifestuje. Osetite radost, zahvalnosti emocionalno ispunjenje onoga što želite da privučete. Zamislite sebe u situacijama koje odražavaju vašu željenu manifestaciju i dozvolite sebi da duboko doživite ove emocije.

Ponavljajte redovno: da biste pojačali snagu tehnike šaputanja, redovno ponavljajte ovu vežbu. Odvojite trenutak svakog dana ili nekoliko puta u toku nedelje da se povežete sa svojom namerom i prošapućite svoju želju. Svakim ponavljanjem pojačavate energiju i veru u željenu manifestaciju.

Izražavajući svoje namere nežnim, ženstvenim šapatom, možete se povezati sa svojom podsvesnom i univerzalnom energijom, stvarajući pogodan prostor za ispoljavanje vaših želja. Odvojite vreme da redovno vežbate šaputanje i povežete se sa svojim željenim emocijama i vizualizacijama, možete privući ispunjenu i uravnoteženu stvarnost u svoj život.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas