Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Да ли највише личите на Мелин Монро, Елизабет Тејлор или Коко Шанел?

Одговорите искрено на следећа питања

1709645279_Foto-Profimedia-test.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пред вама је интересантан тест личности. Лепотице које су ушле у историју као фаталне жене пред чијим ногама су сви мушкарци падали. Тестирајте се на примеру великих жена, чије су судбине и љубавне приче постале праве легенде. На свако питање изаберите неку од изјава Мерилин Монро, Коко Шанел или Елизабет Тејлор која вам је најближа.

1. О улози мушкарца у животу жене

а) „Слажем се да живим у свету којим владају мушкарци све док могу да будем жена на овом свету.

б) „Жене углавном сматрају мушкарце нитковима и нитковима, али још нису нашле одговарајућу замену за њих“

ц) „Када сам се заљубљивала, увек сам се потпуно предавала својим осећањима. Али када сам морала да бирам између мушкарца и својих хаљина, одабрала сам хаљине."

2. О каријери

а) „Увек сам био јачи од својих страсти; рад је за мене био нека врста дроге. Али сумњам да бих постао познат свима без помоћи мушкараца“.

б) "Нема бољег дезодоранса од успеха"

ц) „Каријера је дивна ствар, али не може никога да загреје у хладној ноћи.

3. О животној девизи

а) „Свака девојка увек треба да зна две ствари: шта и кога жели“

б) „Улоге кучке ми долазе са посебном лакоћом“

ц) „Не вређам се када кажу да сам будала – знам да то није истина!

4. О пријатељству

а) „Да бисте деловали и стварали, морате, пре свега, имати пријатеља на кога се можете ослонити“

б) „Сазнаћете ко вам је прави пријатељ када уђете у скандал“

ц) "Сви пријатељи ће се једног дана срести у истом кревету..."

5. О избору мушкарца

а) „Жене, по правилу, много пажљивије бирају спаваћицу за себе од мужа.

б) „Укус се постепено развија. Пре двадесетак година случајно сам се удала за мушкарце које данас не бих позвала на вечеру.”

ц) „Боље је бити сам него несрећан са неким“

6. О женској лепоти

а) „Можете бити дебели и још увек имати сексипил. Све зависи од тога како се осећате"

б) „Није свака жена рођена лепа, али ако то није постала са 30 година, једноставно је глупа!

ц) "Дај жени пар добрих ципела и она ће освојити свет!"

7. О доношењу одлука

а) „Сваки пут кад поступим разборито, то се за мене претвори у несрећу!“

б) "Чудна ствар! Стрпљење долази са годинама. Што нам је мање година живота, већа је наша способност за стрпљење.”

ц) "Сви знају да је 'шта дођавола' увек најбоља одлука!"

8. О годинама

а) „Твоје лице са двадесет година дала ти је природа; како ће бити у педесетој, зависи од тебе“.

б) "Мислим да сам коначно постао одрасла особа - и то какво време!" (са 54 године)

ц) „Знам једно: лепота и женственост немају старост“

9. О браку

а) „Мужеви су обично добри у кревету када варају своје жене.

б) „Жена брине о будућности док се не уда. Човек не брине за будућност док се не ожени“.

ц) „Нећеш чекати да ти кажем да се више нећу удати!“

10. О жељама и акцијама

а) „Временом почињеш да се кајеш за све грехе које си починио, и за још неколико које ниси починио.

б) „Мудра девојка зна своје границе. Паметна девојка зна да их нема“.

ц) "Остала ми је само једна незадовољена радозналост - смрт"

Највише одговора под "А" - Коко Шанел

Најважнија фигура у модном свету и једна од најутицајнијих жена 20. века стекла је тако високе статусе, пре свега, својим односом према професији и послу којем је посветила цео живот.

Чврста, длучна и захтевна, Коко Шанел никада није направила компромис: „Не гајим топла осећања ни према коме. Или волим или не волим!" Легендарна Францускиња се придржавала овог принципа у односима са мушкарцима.

Упркос њеним чувеним феминистичким изјавама („Мушкарац може да носи шта год хоће, он ће и даље остати само женски додатак!“), креаторка парфема Цханел Но 5 и мале црне хаљине, до краја свог живота остала је верна само једном мушкарцу. дана, упркос немогућности њихових односа.

Међутим, ментална мука и усамљеност нису сломиле снажну жену, већ су је научиле да се према љубави односи са иронијом: „Потребна нам је лепота да би нас мушкарци волели, али нам је потребна глупост да бисмо волели мушкарце!“

Највише одговора под "Б" - Елизабет Тејлор

Краљица Холивуда, блистава бринета, фатална жена - сви најгласнији статуси неће бити довољни да опишу Елизабет Тејлор. Али невероватан парадокс је био да се иза бројних бракова и скандала повезаних са њима, сложеног карактера, поносног изгледа и спољашње неприступачности, крила изузетно чедна, пристојна и љубазна жена.

„Спавала сам само са људима са којима сам била у браку. Колико жена може да се похвали истим?“, обратила се Тејлор јавности која је често била агресивна према глумици која је имала среће да воли – и то заиста, не само једног, већ најмоћнијег, згодног мушкарца тог доба, пише сајт Wдаy.

И то упркос чињеници да је холивудска дива са великом иронијом третирала свој изглед, више пута јавно критикујући себе. Али до краја својих дана остала је верна сопственој изјави: „Ако човек нема недостатака, можете бити готово сигурни да његове врлине изазивају велику досаду!“

Највише одговора под "Ц "- Мерилин Монро

Најпознатија плавуша на планети успева да узбуди умове мушке половине човечанства. Чак и након смрти и остане предмет имитације за многе жене. Али није тајна да је Мерилин Монро, икона читаве епохе, имала много мање среће у љубави и приватном животу него на екрану.

Глумица, која је освојила срца милиона мушкараца, поседујући невероватан шарм и јединствен стил, рекла је да није навикла да буде срећна и да стога не сматра да је срећа нешто што је њој намењено.

Споља крхка, разиграна и кокетна, у срцу снажна, тужна жена са трагичном судбином. Она је остала једна од најмистериознијих жена на свету. И не морате да фарбате косу у плаву да бисте следили њен главни савет: „Само две ствари треба да буду лепе код девојке: њене очи и њене усне, јер својим очима га можете заљубити, а својим уснама направити да вас воли."

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas