Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Da li najviše ličite na Melin Monro, Elizabet Tejlor ili Koko Šanel?

Odgovorite iskreno na sledeća pitanja

1709645279_Foto-Profimedia-test.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pred vama je interesantan test ličnosti. Lepotice koje su ušle u istoriju kao fatalne žene pred čijim nogama su svi muškarci padali. Testirajte se na primeru velikih žena, čije su sudbine i ljubavne priče postale prave legende. Na svako pitanje izaberite neku od izjava Merilin Monro, Koko Šanel ili Elizabet Tejlor koja vam je najbliža.

1. O ulozi muškarca u životu žene

a) „Slažem se da živim u svetu kojim vladaju muškarci sve dok mogu da budem žena na ovom svetu.

b) „Žene uglavnom smatraju muškarce nitkovima i nitkovima, ali još nisu našle odgovarajuću zamenu za njih“

c) „Kada sam se zaljubljivala, uvek sam se potpuno predavala svojim osećanjima. Ali kada sam morala da biram između muškarca i svojih haljina, odabrala sam haljine."

2. O karijeri

a) „Uvek sam bio jači od svojih strasti; rad je za mene bio neka vrsta droge. Ali sumnjam da bih postao poznat svima bez pomoći muškaraca“.

b) "Nema boljeg dezodoransa od uspeha"

c) „Karijera je divna stvar, ali ne može nikoga da zagreje u hladnoj noći.

3. O životnoj devizi

a) „Svaka devojka uvek treba da zna dve stvari: šta i koga želi“

b) „Uloge kučke mi dolaze sa posebnom lakoćom“

c) „Ne vređam se kada kažu da sam budala – znam da to nije istina!

4. O prijateljstvu

a) „Da biste delovali i stvarali, morate, pre svega, imati prijatelja na koga se možete osloniti“

b) „Saznaćete ko vam je pravi prijatelj kada uđete u skandal“

c) "Svi prijatelji će se jednog dana sresti u istom krevetu..."

5. O izboru muškarca

a) „Žene, po pravilu, mnogo pažljivije biraju spavaćicu za sebe od muža.

b) „Ukus se postepeno razvija. Pre dvadesetak godina slučajno sam se udala za muškarce koje danas ne bih pozvala na večeru.”

c) „Bolje je biti sam nego nesrećan sa nekim“

6. O ženskoj lepoti

a) „Možete biti debeli i još uvek imati seksipil. Sve zavisi od toga kako se osećate"

b) „Nije svaka žena rođena lepa, ali ako to nije postala sa 30 godina, jednostavno je glupa!

c) "Daj ženi par dobrih cipela i ona će osvojiti svet!"

7. O donošenju odluka

a) „Svaki put kad postupim razborito, to se za mene pretvori u nesreću!“

b) "Čudna stvar! Strpljenje dolazi sa godinama. Što nam je manje godina života, veća je naša sposobnost za strpljenje.”

c) "Svi znaju da je 'šta dođavola' uvek najbolja odluka!"

8. O godinama

a) „Tvoje lice sa dvadeset godina dala ti je priroda; kako će biti u pedesetoj, zavisi od tebe“.

b) "Mislim da sam konačno postao odrasla osoba - i to kakvo vreme!" (sa 54 godine)

c) „Znam jedno: lepota i ženstvenost nemaju starost“

9. O braku

a) „Muževi su obično dobri u krevetu kada varaju svoje žene.

b) „Žena brine o budućnosti dok se ne uda. Čovek ne brine za budućnost dok se ne oženi“.

c) „Nećeš čekati da ti kažem da se više neću udati!“

10. O željama i akcijama

a) „Vremenom počinješ da se kaješ za sve grehe koje si počinio, i za još nekoliko koje nisi počinio.

b) „Mudra devojka zna svoje granice. Pametna devojka zna da ih nema“.

c) "Ostala mi je samo jedna nezadovoljena radoznalost - smrt"

Najviše odgovora pod "A" - Koko Šanel

Najvažnija figura u modnom svetu i jedna od najuticajnijih žena 20. veka stekla je tako visoke statuse, pre svega, svojim odnosom prema profesiji i poslu kojem je posvetila ceo život.

Čvrsta, dlučna i zahtevna, Koko Šanel nikada nije napravila kompromis: „Ne gajim topla osećanja ni prema kome. Ili volim ili ne volim!" Legendarna Francuskinja se pridržavala ovog principa u odnosima sa muškarcima.

Uprkos njenim čuvenim feminističkim izjavama („Muškarac može da nosi šta god hoće, on će i dalje ostati samo ženski dodatak!“), kreatorka parfema Chanel No 5 i male crne haljine, do kraja svog života ostala je verna samo jednom muškarcu. dana, uprkos nemogućnosti njihovih odnosa.

Međutim, mentalna muka i usamljenost nisu slomile snažnu ženu, već su je naučile da se prema ljubavi odnosi sa ironijom: „Potrebna nam je lepota da bi nas muškarci voleli, ali nam je potrebna glupost da bismo voleli muškarce!“

Najviše odgovora pod "B" - Elizabet Tejlor

Kraljica Holivuda, blistava brineta, fatalna žena - svi najglasniji statusi neće biti dovoljni da opišu Elizabet Tejlor. Ali neverovatan paradoks je bio da se iza brojnih brakova i skandala povezanih sa njima, složenog karaktera, ponosnog izgleda i spoljašnje nepristupačnosti, krila izuzetno čedna, pristojna i ljubazna žena.

„Spavala sam samo sa ljudima sa kojima sam bila u braku. Koliko žena može da se pohvali istim?“, obratila se Tejlor javnosti koja je često bila agresivna prema glumici koja je imala sreće da voli – i to zaista, ne samo jednog, već najmoćnijeg, zgodnog muškarca tog doba, piše sajt Wday.

I to uprkos činjenici da je holivudska diva sa velikom ironijom tretirala svoj izgled, više puta javno kritikujući sebe. Ali do kraja svojih dana ostala je verna sopstvenoj izjavi: „Ako čovek nema nedostataka, možete biti gotovo sigurni da njegove vrline izazivaju veliku dosadu!“

Najviše odgovora pod "C "- Merilin Monro

Najpoznatija plavuša na planeti uspeva da uzbudi umove muške polovine čovečanstva. Čak i nakon smrti i ostane predmet imitacije za mnoge žene. Ali nije tajna da je Merilin Monro, ikona čitave epohe, imala mnogo manje sreće u ljubavi i privatnom životu nego na ekranu.

Glumica, koja je osvojila srca miliona muškaraca, posedujući neverovatan šarm i jedinstven stil, rekla je da nije navikla da bude srećna i da stoga ne smatra da je sreća nešto što je njoj namenjeno.

Spolja krhka, razigrana i koketna, u srcu snažna, tužna žena sa tragičnom sudbinom. Ona je ostala jedna od najmisterioznijih žena na svetu. I ne morate da farbate kosu u plavu da biste sledili njen glavni savet: „Samo dve stvari treba da budu lepe kod devojke: njene oči i njene usne, jer svojim očima ga možete zaljubiti, a svojim usnama napraviti da vas voli."

(Sensa)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas