Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Изаберите једно око са слике и сазнајте шта сте сакрили дубоко у себи

Тест личности који открива ваше скривене особине

1682513124_test-licnosti-skrivene-osobine.jpg
Фото: ПРИНТСЦРЕЕН/ИЛУСТРАЦИЈА/ЛИФЕХАЦКЕР.РУ
Oglas

Шта се крије у вашем погледу? Кажу да су очи огледало душе, као и да боја очију може да открије тајне карактера сваке особе. Али сада вам донсоимо једна занимљив тест личности - око које са слике на први поглед одаберете може вас повезати са неким дубљим, подсвесним делом вашег бића.

Погледајте слику, изаберите једно око и прочитајте шта о вама тест личности говори:

1. Отворена душа

Увек сте и са свима веома пријатељски расположени, спремни за нова познанства. Убеђени сте да је боље ризиковати и добити пар удараца него да се оградите од света. Никада се нећете претварати да сте уплашени или беспомоћни. Покушајте сами да решите своје проблеме. Али не остављајте другог без подршке, са осмехом ћете притећи у помоћ, чак и ако вам у овом тренутку није лако. Увек ћете наћи снагу у себи ако другима буде потребна ваша помоћ.

2. Свесни

Трудите се да испуните добра очекивања и све што радите, радите са интегритетом. Живите са сазнањем да све што радите утиче на животе других. Мало сте затворени – никада нећете показати да ли сте због нечега узнемирени. Видели сте довољно несреће и неправде и носите сва своја искуства у себи. Имате високе идеале, а и сами настојите да будете особа која ће учинити овај свет бољим местом. Почињете од себе и свесни сте да је то важно да урадите.

3. Склони ризику

Ви сте особа са непромишљеном прошлошћу која вас прогања и сада. Не можете ништа да урадите поводом тога, али барем не схватате живот превише озбиљно. Своје суморно расположење никада не показујете другима. У потпуној тишини подносите све недаће и држите мисли за себе. И увек гледате у будућност са поверењем. Мајстор сте да се извучете из изазова, а обично их сами себи направите.

4. Филозоф

Ви сте особа која размишља о свима и свему. Важно је да разумете дубоко значење ствари. Стално лебдите у својим мислима и понекад вам је тешко да се одвратите од њих. Никада нећете показати ако сумњате у нешто. Чак и ако нисте дошли до коначног мишљења о било ком питању, показаћете потпуно поверење. За вас је живот као слагалица: волите да саставите делове у целину. И, иако можда нисте потпуно сигурни у праву сврху света, осећате се пријатно у њему.

5. Особа пуна мистерије

Нисте особа која ће отворити душу првом лицу, тешко је одгонетнути ваше тајне. Комбинујете многе противречности, а ваше расположење се стално мења. Причате другима мало о себи. Све радите у тишини, а својим поступцима можете свакога да збуните. Више волите да упознате особу пре него што разговарате са њом. А ви говорите само оно у шта сте сигурни.

6. Сензуална природа

Запишите све и ништа не заборављајте. Невероватно сте осетљиви на оне око себе. Ваша осећања су увек дубока, а чак и мањи догађај може снажно утицати на вас. Лако вас је насмејати и исто тако лако навести до суза. Али трудите се да не покажете колико су ваша осећања крхка. Али често показујете људима колико можете бити проницљиви. Можете предвидети промене у свом животу и ретко грешите. Ви ћете први питати шта се догодило: не можете а да не приметите чак ни скривене емоције код друге особе.

7. Енергични

Увек сте енергични, имате снажну мотивацију и ентузијазам. Нема ничег вештачког код вас. Имате једноставан став према свему: или волите нешто или мрзите. Имате мишљење о свему на свету, имате брз ум. Али не волите да покажете колико сте раздражљиви понекад. Имате много енергије и није изненађујуће што сте понекад нервозни. Волите да победите све. Нисте најбољи асистент, већ велики сањар.

8. Аутентични

Све код вас је необично: хобији, интересовања, уверења, радње. Увек сте били потпуно своји. А традиције или правила вам баш не сметају. Радите ствари на свој начин, али не покушавајте да промените неизбежно. Не кријете ништа од света – немате шта да кријете. А они који вас осуђују изазивају само осмех. Желели бисте чешће да срећете људе попут вас. Волите да будете неконформисти, промене су вам забавне.

9. Интуиција

Добро разумете људе. Можете рећи много о другој особи по њеном изразу лица или тону гласа. И увек приметите ако вас лажу. Нисте превише искрени према другима, говорите о себи само оно што мислите да је неопходно. Добро сте упућени не само у друге, већ и у себе. Увек видите када неко жели да манипулише вама, а ви знате како да манипулишете људима. Обично не користите овај метод, али знате како да се заштитите од манипулатора. Лако читате људе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas