Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест личности: Изаберите ПАР ЦИПЕЛА који вам се највише допада, и откријте која професија је идеална за вас

Одберите оне које прве привуку вашу пажњу, а онда погледајте шта вам то говори

1680264629_128d1154058t6523l1.jpg
Фото: Бригхт сиде принтсцреен
Oglas

Уколико не знате још увек која је професија идеална за вас, или желите да побољшате своју каријеру, онда је овај тест личности ту да вам помогне.

Одаберите један пар ципела са фотографије и  у наставку сазнајте која је ваша идеална професија.

Ципеле број 1

Јака сте, импулсивна и конкурентна особа. Такви људи могу бити успешни у продаји, где зарада зависи од провизије. Ви би заправо могли да будете добри у било којем послу.

Пар број 2

Волите стабилност. Ви сте високо организована особа, увек фокусирана на своје циљеве и пре свега цените службени социјални пакет: добру плату, годишњи одмор, сигурност посла. Најбоља подручја за вас су цвеће, накит, аутомобили. Занимања рачуновође, учитеља, адвоката, кувара и дизајнера такође су вам прикладна, пише лавитаенелламенте.цом.

Пар број 3

Људи који изаберу овај пар обуће вредни су и одговорни радници који воле мултифункционалне активности. Ова је преференција последица дуалности ваше природе и стога борате најразличитије одговорности. Волите да путујете и на сваки начин поздрављате пословна путовања. Најприкладнији сте за подучавање, дизајнирање, рад на размени или техничка подршка.

Пар број 4

Ви сте врло брижна, осећајна и пажљива особа. Све врсте послова који се односе на бригу о људима (не само на децу) и пружање услуга биле би идеалне за вас. Вртларство, подучавање, социјални рад, као и обрана и управљање пословањем, такође су вам прикладни, преноси Нови.ба.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas