Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест личности: Шта прво УГЛЕДАТЕ на фотографији вам може рећи зашто још увек НИСТЕ нашли сродну душу (ФОТО)

Тест може открити због чега нисте успели да пронађете љубав

1666952242_Foto-Printscreen-YOURTANGO-test-licnosti.jpg
Фото: Принтсцреен YОУРТАНГО
Oglas

Уколико сте сами, да ли сте освестили шта је то што вас блокира на путу до праве љубави? Визуални тестличности вам може помоћи да одгонетнете шта сте то сакрили у себи што вас спречава да се повежете са сродном душом.

Фото: Принтсцреен/ YОУРТАНГО

Потребно је да одговорите шта сте прво видели на слици и ево решења теста:

Ако сте први приметили Месец - Жудите за интимношћу и верујете да је то искуство које ће вас само учинити бољом особом. Ипак када је у пракси реч о спуштању ограда око свог срца и отварање капије вашег живота за нове људе, ви се једноставно повлачите у себе. Отворите своје срце, нека буде слободно, раширених крила се крећите кроз овај живот и досегнућете висину какву желите. Време је да брод свог живота пустите са пристаништа неповерења и препустите се таласима - променама у љубави.

Ако сте прво видели кита - Осећате се усамљено јер сте фокусирани често само на себе. Љубав понекад значи стављање туђих потреба изнад својих, и то важи за оба партнера. У љубави је потребно да саслушате другу страну, покажете нежност и трудите се да пронађете компромис. Не можете играти ову игру само по својим правилима. Љубав захтева комуникацију, договор и једнакост. Када ово освестите у себи, везе ће имати више успеха.

Прочитајте још: Особине које вас НЕРВИРАЈУ код других могу рећи много о вама: Како ЗАКОН РЕФЛЕКСИЈЕ утиче на међуљудске односе?

Ако сте прво приметили сурфера - Симболизује слободан дух. Ако сте први приметили сурфера, осећате се усамљено јер се "плашите да будете везани". Љубав вам вероватно не изгледа ослобађајуће као отворено небо. Уместо тога, ви видите љубав као плиму која вас тера да спустите једра. Сачекајте да олуја у вама прође и страхови ишчезну следећи пут када се уплашите везивања. Пре него што побегнете, подсетите себе да је везивање ваша одлука и да ви имате способност да стварате живот какав желите. Када се отворите у љубави за нове ствари, некоме пружите своје срце, то би могла бити савршено испуњена животна мисија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas