Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: У оптичкој илузији се крије 5 различитих слика, ону коју прву угледате открива вашу НАЈВЕЋУ СЛАБОСТ

Слика коју прво видите у овој запањујућој оптичкој илузији открива вашу највећу слабост као партнера

1654089174_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Олег Шуплиак
Oglas

Гледаоци би на уметничком делу требало да виде мирно лице, особу која бере воће, маму и дете, птице које лете и лице човека.

Фото: Принтскрин/Олег Шуплиак

Они који виде мирно лице у илузији обично размишљају два корака унапред, кажу стручњаци. Бити планер и организована особа по природи може учинити живот много мање стресним, али када је љубав у питању, не можете увек планирати све.

Љубав описала као „арену“ у којој људи морају да се одрекну контроле да би изградили везу.

У међувремену, они који су одмах уочили маму и дете дају предност породици, а то понекад може да стане на пут везама.

Прочитајте још: ЈАКИ, ОСЕТЉИВИ ИЛИ ПАМЕТНИ? Коју животињу прво угледате открива како вас други виде

Гледаоци који су уочили лице човека на дрвећу више воле да посматрају ситуације из даљине. То може бити резултат стидљивости или страха од одбијања. Одржавање дистанце је одличан начин да научите о сложености људских интеракција, али може стати на пут формирању романтичне везе која напредује.

Ако сте приметили особу како бере воће, то значи да сте потпуно фокусирани на своју каријеру, али то може значити да пропуштате потенцијалне везе које настају.

А гледаоци који су одмах видели птице спадају оне које је „лако омести“ и који су „расејани“, наводи The Minds Yournal. Стручњаци су рекли: „Ви сте рођени као сањар и већину времена ваши снови могу да вас одведу на места и трагају за величином. И немате планове да спречите себе да сањате у скорије време."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas