Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАКИ, ОСЕТЉИВИ ИЛИ ПАМЕТНИ? Коју животињу прво угледате открива како вас други виде

ОПТИЧКЕ илузије нам понекад могу рећи много о нашој личности и томе како нас други доживљавају, једноставно на основу онога што видимо

1653895197___________________________________________________________00000000___________00000000550000055464.jpg
Фото: Принтскрин/ Јацкпотјоy
Oglas

Једна таква илузија, коју је створио Џекпотџој, инспирисана је Мајерс-Бригсовим тестом личности и тврди да открива ваше праве карактеристике у зависности од тога коју животињу прво уочите.

Постоји дванаест различитих животиња у овој илузији, а у зависности од тога коју прву видите, она може открити много о томе ко сте и како вас други виде.

Фото: Принтскрин/ Јацкпотјоy

Коју животињу сте прво угледали?

Ако сте прво видели лава, то значи да сте рођени вођа и да сте веома самоуверени. Ово, у комбинацији са вашом амбициозношћу, донело вам је велико поштовање других.

Прочитајте још: Само 1% људи може да уочи СЛОНА на слици: Да ли сте међу њима?

Али ако сте прво видели мачку, то значи да сте веома мотивисани и одлучни.  Понекад можете бити интровертни и срећни у свом друштву.

Међутим, ако сте прво видели вука, то значи да сте мистериозни и људи ће се можда мучити да то открију. Имате висока очекивања од себе и проактивни сте у проласку кроз тешка времена или превазилажењу сумњи.

Ако сте прво видели кита, то значи да сте сигурни у то ко сте и шта желите да постигнете у животу. Водите вас срцем када доносите тешке одлуке и уживате у томе што сте део групе.

Ако је коњ први искочио на вас, то значи да сте авантуристички расположени и уживате у својој независности. Цените своју слободу и веома сте снажна особа која се сналази у свакој ситуацији.

Ако сте прво видели сову, то значи да сте интелигентни, али можете бити и осетљиви.  Можда сте чак и перфекциониста, али ваша пажња на детаље помаже вам да гурате кроз живот.

Ако сте први уочили лисицу, то значи да можете бити помало уздржани, али и страствени и храбри. Људи вас такође могу сматрати шармантним и духовитим, а можете бити добри у добијању онога што желите.

Ако сте прво видели мајмуна, то значи да сте разиграни и уживате у смеху. Такође се каже да можете прикрити своје праве мисли, па је другима јако тешко да открију шта заиста мислите и осећате.

Ако сте прво видели слона, то значи да имате снажан дух и да сте несебични у љубави и бризи о другима. Чак и ако вам људи не покажу исту пажњу, бринућете о њима и увек ћете желети најбоље за друге.

Ако сте прво видели корњачу, то значи да сте паметни, али можете бити прилично интровертни. Склони сте да будете осетљиви, али добро осећате како се неко други осећа.

Али ако сте први видели медведа, то значи да сте јаки и храбри, а људи често зависе од вас у тешким временима. Такође сте веома љубазни и заштитнички настројени према другима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas