· · Коментари: 0

У носу је осећала бол чак 37 година, лекари су након операције остали у неверици

Пуних 37 година је трпела болове у носу

1671531718_operacija.jpg
Фото: Профимедиа

Невероватна прича долази са Новог Зеланда. Мери Макарти, више од 37 година трпела је болове у носу. Стално је имала  проблем, где није могла да живи без папирнатих марамица, а након теста крунице, њено стање се погоршало.

Прочитајте још: Погледајте шта никако не смете носити у ТОРБИ: Фенг шуи стручњаци кажу да ћете привући СИРОМАШТВО и несклад

Одлучила је да оде код лекара, како би се ослободила проблема, па је морала да се оперише. Током интервенције, лекари су у њеном носу пронашли играчку, коју је као дете удахнула и била у њеном носу пуних 37 година.

Са осам година удахнула играчку
Мери се плашила као осмогодишњакиња, да мами и тати каже шта је урадила , па јој је играчка остала у носу.

 - Сећам се тачно када сам га удахнула. Плашила сам се шта ће ми мама рећи. Годинама сам имала проблема са дисањем, али нисам знала да је то од тога“, рекла је Мери за британске медије.

Након што се пробудила из анестезије, лекари су јој показали да је био у питању мали пластични круг који чак није изгубио облик.

Прочитајте још: Четири ПОСТУПКА које одају ЛАЖОВЕ: Ако обратите пажњу на следеће ствари све маске ће пасти

- Око њега је дошло до калцификације и вероватно ми је зато нос растао - додала је Мери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.