Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕУСПЕХ

НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Звезда "Прљавог плеса" Џенифер Греј (62) жали због операције носа која јој је УНИШТИЛА КАРИЈЕРУ (ФОТО)

Џенифер Греј проговорила је о својој злогласној одлуци да уради операцију носа на врхунцу каријере раних 90-их и како је осећала да није „природан пар“ свом колеги из "Прљавог плеса" Патрику Свејзију

1650382569_______________________________________________________________________________-460000000000998.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Ова 62-годишња глумица је имала две операције ринопластике након што је доживела светско признање у успеху на благајнама из 1987. где је играла Бејби Хаусман - али њен нови изглед учинио ју је непрепознатљивом, а глумица је сада признала да је то довело до тога да "изгубити свој идентитет и каријеру преко ноћи". 

Говорећи о реакцији на њен промењен изглед, Грејева се присетила да је присуствовала премијери убрзо након што је оперисала нос - откривајући да њен пријатељ глумац Мајкл Даглас није имао појма ко је она јер је изгледала тако другачије.

Прочитајте још: РАЗВОД ДЕЦЕНИЈЕ! Након 25 година брака, МИЉЕНИЦА ХОЛИВУДА Танди Њутон се растала од мужа - сви мисле да је "СКРЕНУЛА С УМА" (ФОТО)

„То је био први пут да сам изашла у јавност“, рекла је Грејева у интервјуу за страни часопис.

„И то је постала ствар, идеја да будете потпуно невидљиви, из дана у дан. У очима света више нисам била ја. А чудна ствар је била та да сам се томе опирала цео свој живот, чак и када је моја мајка рекла да треба да оперишем нос."

Породичне трауме

Њена одлука да уради операцију носа уништила је њену каријеру у Холивуду, спречавајући је да икада достигне исте висине као у том једном хиту у својој биографији.  

У својој књизи, Греј се дотиче избегавања Холивуда, пишући: „Потрошила сам толико енергије покушавајући да схватим шта сам погрешила, зашто сам прогнана из краљевства. То је лаж. Прогнала сам себе."

О последицама операције носа додаје: "Преко ноћи губим свој идентитет и каријеру."

Оба њена родитеља су била подвргнута операцији ринопластике, а Грејева наговештава да је њена мајка није желела да изгледају као Јевреји како би били постављени у широк спектар улога. 

"Не можете бити геј. Не можеш бити Јевреј. Знаш, не можеш да изгледаш као Јеврејин. Ти само покушаваш да се уклопиш у оно што група мисли." 

Није било хемије

На другом месту у интервјуу, говорила је о свом покојном колеги из "Прљавог плеса" Патрику Свејзију, који је умро 2009. у 57. години након борбе са раком панкреаса.

Признајући да нису имали никакве хемије током снимања, Грејева је рекла: „На исти начин на који Бејби и Џони не би требало да буду заједно… природни спој, зар не? И нисмо били природни спој. А чињеница да смо морали да будемо компатибилни, створила је тензију."

Развод после 19 година брака

У својим мемоарима, Џенифер такође говори о забављању са Метјуом Бродериком у раним двадесетим, а касније и са глумцем Џонијем Депом. 

Она говори о 'озбиљним трауматским трајним последицама' фаталне саобраћајне несреће 1987. у Северној Ирској, где је возио Бродерик и две особе су изгубиле живот. 

„Постојале су неке веома, веома тешке ствари које су ми заувек промениле живот и нико није био крив“, рекла је. О Депу, Греј наговештава електричну хемију, рекавши: „Било је мало врућине. Била је то страшна ломача."

Прочитајте још: ЛЕПА ГЛУМИЦА СЕ ОБЛАЧИ КАКО ХОЋЕ: "Када сам напунила 50, купила сам чизме до бутина, нећу да се повлачим" (ФОТО)

Грејева је 2020. објавила да се разводи од свог супруга глумца Кларка Грега након 19 година брака.

„После 19 година заједно, раздвојили смо се у јануару, знајући да ћемо увек бити породица која се воли, цени и брине једни о другима“, написала је тада. 

Џенифер и Кларк венчали су се 21. јула 2001. и деле ћерку Стелу (20) заједно.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas