· · Коментари: 1
свађа

"Заова ми је преотела име за бебу": Након тога су кренули проблеми у породици!

Жена је поставила питање на Интернету, да ли греши што је користила име детета које је планирала за свог сина, иако га је заова „украла“ и користила га прва.

1623515826_woman-1867127_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Када је реч о именима беба, неки људи желе да њихови малишани имају јединствени надимак, док други можда неће превише размишљати о томе.

Једна новопечена мама, недавно је открила како су она и њен супруг неко време бирали име свог сина и одлучили се за једно којим ће одати почаст људима који су за њих врло посебни.

Нико није знао да је заова трудна и порођај је био велико изненађење за целу породицу. А када су чули које је име изабрала, настао је хаос.

Жена, која се недавно породила, тврди да је пол и име њиховог нерођеног детета објавила у посту на Фејсбуку још у априлу, заједно са сликом дечијег покривача на којем је било извезено име. Међутим, недељу дана касније, сестра њеног мужа бацила је велику бомбу - потајно је родила бебу и дала му исто име које су они желели.

Прочитајте још: Јосип Броз ТИТО је важио за великог шмекера: Имао је четири жене и исто толико љубавница! (ВИДЕО)

У посту на форуму, мама објашњава да је ситуација била неугодна и да породица њеног мужа није импресионирана тиме што је њихова ћерка украла име.

Међутим, како је то име толико значило пару, одлучили су да наставе са својим планом да га користе без обзира на сестрине поступке. Она је написала: "Добила сам сина пре месец дана. Његово име смо изабрали почетком трудноће. То је двоструко битно име које је дошло након доста размишљања (имали смо двоје људи којима смо желели да одамо почаст на овај начин). "Пол и име објавили смо у ФБ посту у априлу, покривачем на којем је било извезено његово име. Недељу дана након тога, моја заова, за коју нико није ни знао да је трудна, објављује да је родила сина и које име је изабрала? Исто име које смо ми изабрали. Било је ужасно ".

Тазбина је подржала снају и осудила понашање ћерке.

Наставила је: "Сви у тазбини се питају о чему је размишљала. Заова се направила луда и питала у чему је фрка, па ионако се она прва породила, а име јој се свидело. Супруг јој је рекао да је луда што је то урадила, и да нећемо одустати од имена које смо изабрали.

- Рекла је да није њена кривица што се прва породила. Одлучила сам, ок, нећу мењати име и није страшно да браћа деле име.

Знате ли шта се догодило на крају? 

- Два дана након што нам се родио син, послала је мом можу смс поруку у којој га је питала како се дете зове. Он јој је одговорио да то већ зна, пошто смо већ објавили име на Фејсу.

Прочитајте још: Омиљени песник НИКОЛЕ ТЕСЛЕ: За великог научника је написао песму и прекршио своје главно правило! (ФОТО)

Почела је да шаље поруке целој фамилији и оговарала нас како смо грозни према деци јер смо дали исто име, након што га је она већ искористила.

Свекар је рекао да не обраћамо пажњу на њу, и да ће се ситуација сама решити, али она упорно наставља са нападима.

Шта ви мислите, ко је овде у праву?
 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.