Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Без обзира да ли имате проблема са здрављем, чај од ХАЈДУЧИЦЕ је идеалан и када сте у пуној форми

Чај од хајдучице лечи испуцале руке, повређене брадавице мајки које доје, као и било коју врсту осипа на кожи

1656256808_carli-jeen-15YDf39RIVc-unsplash.jpg
Пхото: Унспласх
Oglas

Ова лековита биљка посебно је корисна за нарушено здравље јетре, слезине, гуштераче, у случају жутице, грознице, лупања срца, болова у крстима и леђима, нередовних менструација, шуљева, несанице, разних осипа и чирева.

Хајдучка трава чисти и јача крв што, уопштено говорећи, снажи тело, да буде "спремно за хајдучке подвиге".

Смањује тешкоће код гихта и реуматизма, а повољно делује у лечењу шећерне болести, нарочито у почетном стадијуму.

Хајдучка трава се може користити и као купка јер уклања болове у рукама и ногама. Нервозним особама препоручује се чешће прање целог тела расхлађеним чајем и то ујутро и увече.

Ова биљка лечи и мигрене, крварење из носа и несвестицу. Женски део популације је нарочито цени јер лечи велики број проблема везаних за њихово здравље, као што су појачан секрет, упале јајника, ПМС симптоми, миоми и обољења материце.

Пхото: Унспласх

Поред примене у лечењу људи, хајдучица је благотворна и за биљке које расту у њеној околини. Наиме, због одређених супстанци у корену ове биљке, међу којима и салицилна киселина, биљке које расту у њеном окружењу имају већу отпорност на разне болести.

Чај пре оброка

Ова биљка јача цело тело, чисти крв, препоручује се и нервознима

Уколико чај од хајдучице пијете у циљу решавања неког здравственог проблема, онда пијте три шоље дневно пре сваког оброка. За припрему чаја једну кашичицу надземног дела биљке прелијте шољом кључале воде, оставите да стоји 10 минута, па процедите и пијте млако.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas