· · Коментари: 0
савети

РЕШИТЕ се упорног целулита: Савети за савршену фигуру

Лето је ближе него што изгледа, посебно када је нагомилани целулит у питању

1646133189_cel.nov..jpg
Фото.депоситпхотос

Питање је дана када ћемо ускочити у нешто лаганије и прозрачније модне комаде, као и у комаде који откривају нешто више коже.

Прочитајте још: Решите се главобоље на потпуно природан начин: Потребно вам је неколико намирница из кухиње

Високе температуре заправо прве одају да преко зиме и нисмо баш водили рачуна о исхрани, а као најделикатније подручје истичу се бутине, на којима је готово да је немогуће не приметити целулит...

Иако је целулит нормална појава те га има свака жена, с друге стране врло радо би смањили његову видљивост на минимум. Без обзира на природну склоност, његовој видљивости доприноси и седелачки начин живота као и недостатак физичке активности. Такође, целулит није узрокован само хормоналном неравнотежом и лошом исхраном, већ и проблемима циркулације крви, лимфе и повећаним количинама токсина у масном ткиву.

Фото:Пиxелс

Избегавање токсина поприлично је тешко јер се исти налазе свуда око нас; у ваздуху, пластици, адитивима у храни исл., те су делимично одговорни за његову видљивост. Целулит је најчешћи у пределу ногу и бокова, но сјајна вест је та да се његова видљивост може смањити и то ефектном масажом коју можете без проблема урадити и сами код куће!

Прочитајте још: Проблем који имају многи: Докторка открива како да се решите НАДУТОСТИ и ГАСОВА у стомаку

Можда је лакше уклањање целулита препустити делотворним скинцаре производима, али најбољи резултати ипак се могу постићи редовним масажама.

Масажа која се истакла као најефектнија је 'цуппинг', а реч је о третману који инстантно побољшава циркулацију кви те смањује видљивост целулита. Све што вам треба за ову масажу је да се удобно сместите испред телевизије и силиконском чашицом пролазите по целулитном подручју коже, стварајући вакум. Чашицом клизите по целом подручју како би разградили масне наслаге, а осим што ћете потстаћи процес детоксикације, истовремено ћете затегнути кожу и учинити је глатком. Третман је безболан, а у резултати се могу приметити у врло кратком року! Поред редовне масаже коју би било идеално одрађивати једном до два пута недељно, важно је водити и нешто активнији живот те пазити на исхрану. Једино таквом комбинацијом можете успешно уклонити сав целулит, као и спречити његово враћање

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.