Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петнаест ствари који мушкарци не примећују код жена: Многе припаднице лепшег пола безразложно се оптерећују баш њима

Док жене обраћају пажњу на ситнице, код мушкараца то баш и није тако

1692446786_shutterstock_1470625586.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Мушкарци обично не обраћају толико пажње на детаље као девојке, али постоје неке ствари које им посебно "западну за око".
Након што смо утврдили шта је то што момци прво запазе на женама, време је за откријемо и шта је оно чиме се оне понекад превише оптерећују јер је мала шанса да ће се наћи у фокусу.

Амерички Цосмополитан саставио је списак 15 ствари које мушкарци не примећују код девојака, а аутор Козмо Франк пише да оне не треба да љуте уколико не добију комплимент или коментар на рачун њих јер их, просто, врло вероватно њихов дечко није ни приметио.

Нова торбица. "Што се нас тиче, све торбице изгледају исто", каже Козмо Франк.

(Не)обријане ноге. "Осим ако нам прилазите као Јети, вероватно нећемо приметити имате ли коју длачицу на ногама."

Нове свеће."Недостаје нам део мозга који нам омогућава да обрађујемо свеће. Ако нас одведете у продавницу миришљавих свећа, видећемо само празнину. Нема шансе да приметимо разлику између мириса ваниле, француске ваниле и кекса од ваниле."

Да нисте нашминкани. "Жене никада не верују у ово, али понекад не примећујемо да нисте нашминкане. Заиста не видимо то. Онда нам кажу да кажемо. То је једна од највећих мистерија."

Нове ципеле. "Никад никоме не гледамо испод колена. То је чињеница."

Руменило. "Не знамо шта је руменило, па како да знамо кад сте купили ново?"

Целулит. "Свако је најкритичнији према сопственом телу. Лично, мислим да никад нисам видео целулит, али ми супротно говори то што сам безброј пута назван лажовом."

Длаке на одећи. "То би од нас захтевало да приметимо нешто што се зове 'детаљи'."

Нова фризура. "Осим ако нисте обријали главу, нећемо схватити да вам је коса 1,5 цм краћа."

Праменови. "То је ваша коса, али има неколико праменова друге боје?"

Нове наочаре. "Све наочаре су исте, извините."

Колутови испод очију. "Жао ми је што сам се изгубио у дубини и лепоти твојих базена које називају очима и нисам приметио да изгледаш уморно."

Нова нијанса кармина. "Једина боја кармина коју знам се зове – црвени кармин."

Нове фармерке. "Не можемо да разликујемо ни своје фармерке, а камоли ваше."

Декорација у соби. "Нећу провести 20 минута у потрази за тиме шта је ново да бисте ми рекли да сте променили подметач за пиће."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas