Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Превенција - императив здравља

Живимо у временима великог напретка медицинске науке и развоја алтернативних медицинских пракси

1666880075_pexels-pixabay-40568.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Живимо у временима великог напретка медицинске науке и развоја алтернативних медицинских пракси. Интернет и медији преплављени су садржајима који популаришу разноразне препарате, третмане, суплементе и лекове ‒ за сваког по нешто. Здравље и брига за тело постали су прави култ нашег доба, неисцрпни предмет интересовања за који се издвајају огромно време и новац.

Упркос неограниченим могућностима које се нуде онлајн, болести нису нестале, тегобе нису ишчезле, а повреде се и даље догађају. Битка за здравље, заправо је читава једна стратегија, у којој се превенција и благовремени одласци код лекара подразумевају. Планирање прегледа, њихова учесталост, и новац који је за то потребан, у први план стављају услуге здравственог осигурања, пакете који, уз значајне уштеде, омогућавају корисницима да у току године обаве све потребне прегледе и лабораторијске анализе, како би се потенцијални здравствени проблем спречио, уместо лечио. А ако ипак постоји потреба за лечењем, картица добровољног здравственог осигурања пружа адекватне могућности за свакога.

Добровољно здравствено осигурање први је избор одговорних особа које су најмање корак испред других када је здравље у питању, а озбиљне компаније не пропуштају да запосленима обезбеде солидне осигуравајуће пакете показујући бригу о њиховој добробити.

Компанија „Дунав осигурање“ нуди различите видове добровољног здравственог осигурања за појединце и породицу, који омогућују најразличитије врсте лечења и здравствене подршке. Осим болничког лечења, које људима најчешће падне на памет када се говори о већим здравственим проблемима, важно је имати сигурну подршку и када се ради о ванболничком лечењу, болести, повреда или здравствених стања дијагностикованих од стране овлашћеног лекара одговарајуће специјалности, анализа индикованих од стране лекара, издавања лекова и слично. Ту су и систематски прегледи, као основни елемент превенције и стабилног здравља, који могу бити уговорени у различитим обимима укључујући и периодичне прегледе за запослене ради оцене испуњености посебних здравствених способности за обављање послова на одређеном радном месту.

Уколико дође до телесне повреде или прелома кости, важно је не само колико дуго се носи гипс или лонгета, већ и како се лечи након тога. Физикалне терапије које препоручи лекар често су важније од гипса и мировања, јер враћају мобилност и санирају последице повреде. Замислите колико је у таквој ситуацији лакше ако имате полису добровољног здравственог осигурања, која вам омогућава сет нужних медицинских услуга и третмана.

Исто важи и када је реч о здрављу наших зуба. Превентивни прегледи и редовне контроле од кључне су важности како би се спречили могући проблеми, који, ако их игноришемо, могу постати права ноћна мора, како за свакодневни живот, тако и за наш новчаник.

Посебно важна група, која своје здравље мора да чува можда више од свих других, су труднице. Настанак новог живота, осим среће и уживања, подразумева и бројне посете лекарима, анализе, узимање суплемената. Зато је веома корисно имати добровољно осигурање које ће покрити трошкове прегледа, али и издавање рецепата за све што је потребно мами и беби!

Дете је родитељу цео свет, брига број један, а полиса начин да се та љубав потврди у свету реалних детињих потреба. Компанија „Дунав осигирање“ нуди, између осталог, и полису која покрива све чланове породице, то јест супружника или ванбрачног партнера осигураника, као и биолошку и усвојену децу осигураника до навршене 26. године живота. У том смислу, једно од значајнијих покрића које ово осигурање обезбеђује јесу услуге логопеда за децу током периода раста и развоја.

Будите одговорни према себи и својој породици, будите одговорни према својим запосленима. Обезбедите на време медицинску заштиту полисама добровољног здравственог осигурања.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas