Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

СОК ОД ПАРАДАЈЗА уклања СМРАД из косе: Стање које се догађа чешће него што мислимо!

Ослободите се непријатног мириса уз помоћ неочекиваног састојка.

1629183336_Depositphotos_10969875_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Да ли ваша коса мирише на прљаву простирку за под, чак и када је свеже опрана, остављајући вас и друге да се грчите са незадовољним изразом лица? Мирис косе је прилично чест проблем без познатих брзих решења. Док људи улажу тоне новца, времена и труда како би увек мирисали, проблем непријатног мириса косе може бити велика препрека њиховим мукотрпним подухватима.

Прочитајте још: Дванаест ЗНАКОВА да вам је тело превише КИСЕЛО - Главни разлог за многе болести!

Длаке непријатног мириса остављају лош утисак и то може наштетити вашем самопоуздању и друштвеном животу.

Здравље косе једноставно је питање добре хигијене, али с времена на време може постати гадно због гљивичних инфекција и других медицинских поремећаја. Гљивице су један од најчешћих узрока смрдљиве косе која узрокује да коса постане масна и смрдљива. Други занемарени узроци смрдљиве косе су лоша хигијена, нездрав начин живота, загађење итд. Најбољи начин да се носите са мирисом косе је да косу држите чистом и хигијенском. Ево како да се решите овог иритантног проблема.

Фото: Пиксабеј

Парадајз сок

Веровали или не, парадајз може учинити чуда за вашу иначе смрдљиву косу! Сок од парадајза можда један од најпознатијих начина за уклањање мириса. Само нанесите мало концентрованог сока од парадајза на власиште и косу и оставите да делује 15 минута, пре него што га исперите млаком водом. Други начин би био разблажити сок од парадајза са пуно воде и нежно га умасирати по темену. Међутим, не заборавите да га правилно исперите како бисте избегли мирис попут парадајза.

Савети

  • Оперите косу сваки дан како бисте избегли непријатан мирис косе.
  • Косу је важно добро испрати да бисте уклонили преостали шампон или балзам. Они могу изазвати смрад вашег власишта.
  • Сачекајте да се коса правилно осуши, пре обликовања.
  • Одржавајте хигијену косе.
  • Никада не користите чешљеве или пешкире било које друге особе, јер то повећава шансе за инфекцију.
  • Држите чешљеве и четке чистим.
  • Очистите теме врховима прстију, а не ноктима како бисте спречили инфекцију и смрад.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas