· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊА

ОТКРИВАМО: Ако се заразите короном ево када ГУБИТЕ ИМУНИТЕТ НА ВИРУС и када вам ПОНОВО ПРЕТИ ОПАСНОСТ!

Нова научна истраживања показују да ипак не можемо да створимо трајни имунитет на корона вирус

1594634909_medic-563423_1920.jpg
Фото: Пиxабаy

Према речима научника, то значи да они који су се излечили могу опет да се заразе. 

Прочитајте још: Нова научна истраживања показују да ипак не можемо да створимо трајни имунитет на корона вирус. Руски лекари спремају народ за АПОКАЛИПТИЧНУ јесен: Пратите упутства и СПАСИТЕ СЕ

Научници са Краљевског универзитета у Лондону, размотрили су имунолошки одговор на више од 90 пацијената и здравствених радника. Открили су да је ниво антитела досегао врхунац три недеље након појаве симптома, а затим је опадао.

 Људи производе разуман одговор антитела на вирус, али он се смањује у кратком временском периоду, а у зависности од тога колико је јака ваша клиничка слика, то одређује колико дуго антитела остају. Уколико сте имали блажу клиничку слику, то значи да би свега два до три месеца имали имунитет на овај вирус - рекла је докторка Кети Дорес

Ниво антитела био је највиши и најдуже је трајао код пацијената који су имали најтеже случајеве. То би такође значило да свака заштита од вакцине можда неће бити дуготрајна. Остаје шанса да чак и ако ниво антитела падне, тело би се могло борити против вируса други пут користећи Т-ћелије, чији је задатак да чисте инфекцију из тела. 

Прочитајте још: ПУТИНОВ ЛЕКАР открива тајну здравља СРБИМА! Пажљиво следите његова упутства

Фото: Пиxабаy

Још једна студиј аоткрива, да више од половине хоспитализованих пацијената са коронавирусом којима је урађен снимак срца имају поједине абнормалности.

Отприлике 55 одсто од 1.261 пацијента из 69 земаља имало је необичне промене у начину рада срца, а један од седам показао тестираниј, показао је озбиљне дисфункције према истраживању Фондације срца из Британије. Већина пацијената, никада није имала проблем са срцем, што значи да је ЦОВИД - 19, направио озбиљна оштећења код њих.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.