Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Атхлон Аргос БТР 6-24x50

За почетнике, али и искусне такмичаре (ФОТО)

Издржљива оптика за бројне спортске стрељачке дисциплине и планинске ловове

1609850055_argosBTR.jpg
аргосБТР - фото: “Атхлон”
Oglas

До пре неколико година, оптике средњег ценовног ранга практично нису постојале на тржишту (ако изузмемо кинеске производе сумњивог квалитета). Сада је ситуација битно другачија.  

Прочитајте још: Када вас авантура одведе “Богу иза леђа”, употребите КОМПАС (ВИДЕО)

Кинези су драстично поправили квалитет, али су своју пословну шансу препознали и неки мањи произвођачи. Једна од њих је “Атхлон”, америчка компанија за дизајнирање и производњу спортске оптике врхунског квалитета, по конкурентним ценама, а у случају оштећења, бесплатно сервисирају своје производе. 

Оптика Аргос БТР 6-24x50 је добар избор за такмичења у далекометном стрељаштву, фото: “Атхлон” 

У релативно богатој понуди “буџетских” оптичких нишана, издвојили смо модел Аргос, друге генерације. Овај модел се нуди у неколико верзија, а чини се да најбоље перформансе у односу на цену има БТР 6-24x50. Тубус од 30 мм, од алуминијумске легуре за авио индустрију добра је заштита од механичких оштећења, могућих приликом такмичења у динамичном далекометном стрељаштву. 

Осветљена кончаница у предњем фокалном плану има подеоке у МОА или МилРад мерама по избору. Подешавање паралаксе, тактички турети са закључавањем, испуна инертним гасом, добра механика и озбиљна гаранција, све то за непуних 450 долара! 

Осветљена кончаница у првом фокалном плану, фото: “Атхлон” 

Вишеструки премаз пружа кристално јасну светлу слику у окружењима са слабом осветљеношц́у, а КСПЛ превлака штити сочива од прљавштине, масти и тешких временских услова. 

Прочитајте још:  Шест функција “хемијске оловке” (ВИДЕО)

Аргос БТР свакако заслужује пажњу почетника у лонг рејнџ дисциплинама, такмичењима малокалибарским или ваздушним оружјем али и других стрељачких ентузијаста у 3 ган мечевима.  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas