Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

12 ТРАГОВА ПРЕВАРЕ КОЈЕ ЖЕНЕ ЧЕСТО НЕ ВИДЕ: Толико су суптилни, да ћете често помислити да претерујете

Када је реч о мушкарцима који варају, жене често превиде очигледне знаке упозорења, јер их подсвесно игноришу или једноставно не желе да их виде.

1644229873_woman-ge470a76fd_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Не треба игнорисати сигнале које подсвест шаље или изненадне промене у понашању партнера, али и то треба разликовати од потенцијалне преваре, преноси Дејли мејл.

Нормално је да се интензитет осећања смањи у односу на почетак везе, јер годинама љубав постаје мирнија и сигурнија, али постоје и свакодневне ситуације из којих лако можете закључити да му више нисте једина.

Обратите пажњу на следеће "ситне" промене:

1. Руж на његовој одећи, огреботине по телу које настају само током секса и парфем друге жене су показатељи да имате посла са преварантом, нарочито ако се знакови појављују свакодневно.

2. Ако ваш партнер ођедном сваки дан ради прековремено, сваког викенда иде на пословно путовање или ођедном сав новац троши на изласке, ресторане и хотеле, а ви не идете са њим, ту нешто не ваља.

3. Обратите пажњу на његово понашање – чак иако седи уз вас, неверан мушкарац је често одсутан духом.

Прочитајте још: ОКАЧИЛА ОГЛАС НА БАНДЕРУ: Милица (25) решила да нађе дечка, има само НЕКОЛИКО УСЛОВА (ФОТО)

4. Мушкарац који изненада почиње да обраћа пажњу на свој стајлинг, стално се дотерује и лицка, а све то никада није радио, могуће је да има некога због кога све то ради.

5. Ако вам узбуђено прича о новој колегиници са посла или чак о вашој пријатељици, а раније се то није дешавало, преиспитајте ситуацију.

6. Више вас не примећује, не жели да проводи време са вама… Вероватно није без разлога.

7. Уколико пријатељи, колеге или породица покушавају изокола да вам кажу да ваш партнер има љубавницу, немојте одмах помислити да су љубоморни или завидни. Размислите, можда знају нешто што ви не знате.

Фото: Депозит

8. Ако вам интуиција говори да он има љубавницу, немојте то да игноришете!

9. Код прељубника је нападање често покушај скривања онога што они раде, а не би смели, па ако изненада почне да вас криви за нешто што није тачно, а ви већ сумњате да вас вара, знајте да се само унапред брани.

10. Ођедном је његов телефон и профил на Фејсбуку забрањена зона за вас? Добро размислите зашто.

11. Прељубници често мењају понашање на боље како би прикрили трагове и скренули ваше мисли на другу страну. Љубазан је према вама више него иначе, попушта вам и угађа у свему, обасипа поклонима? Неки то раде јер су ођедном срећнији због љубавнице, а други јер их гризе савест, па се тако искупљују.

12. Од идиличног мужа постао је закерало које вам стално проналази мане или вас оптужује без разлога да га варате?Знајте да се неоткривени прељубници питају зашто то исто не би могла да уради и њихова супруга, ако су то они урадили, а жена није сазнала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas