Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ЗНАКА КОЈА ПОКАЗУЈУ ДА МУШКАРАЦ НИЈЕ ЗАЉУБЉЕН У ВАС: Једна ствар је кључна због које остаје у вези

Према стручњацима ове 3 ствари јасно говоре да мушкарцу са којим сте у вези није стало до вас.

1716297467_shutterstock_2137960599.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте се икада запитали да ли је ваша веза постала превише комфорна? Чини се да на површини све функционише добро, али дубоко у себи осећате да нешто недостаје. Можда ћете се запитати да ли вас мушкарац са којим сте заиста воли. Ово су 3 знака која показују да је мушкарцу пријатно са вама, али да није заљубљен у вас.

1) У вези сте из погодности


Чини се да је све савршено и на месту већ дуго времена. У свему томе постоји рутина која вам се увукла у животе. Када вас пријатељи питају у чему уживате у вези, ви им кажете да је то зато што је лако бити с њим.

Али да ли љубав треба да изгледа овако? Или је то резултат тога што двоје људи ужива у друштву једно другог јер им је само пријатно? Од активности у које се вас двоје упуштате до тема за разговор  у суштини је сваког дана исто. То је рутина. 

Он се не труди да створи посебна сећања, осим можда кључних датума као што су рођендани или годишњице. Требало би да постоји жеља код обе стране да растете, испробавате нове ствари и постајете ближи једно другом, уместо да дозволите да веза стагнира.

2) Он одлаже разговоре о будућем планирању


Разлог зашто је овај знак лако превидети је тај што ће он давати нејасне предлоге за будуће планирање, попут разговора о томе где да се сместите. 

Ако је ваш партнер заиста заинтересован за планирање будућности, он би сео и пажљиво разговарао о томе да проведете остатак живота заједно. Говорило би се о планирању породице, могућности заједничког усељења и управљању финансијама.

Можда ћете бити сигурни да он с времена на време покреће тему будућег планирања, али ако је тако већ неко време, ваш мушкарац ће можда бити више заинтересован да ствари задржи статус кво уместо да однос подигне на виши ниво.

А ова жеља да останете на овом комфорном нивоу је снажан показатељ да вас ваш мушкарац не воли. Није вољан да пролази кроз тешке разговоре, потенцијалне изазове и теме свађе јер једноставно нема интересовања.

3) Постоји минималан напор када је у питању решавање сукоба


Када се посвађате, да ли се брзо извињава? Иако ово може изгледати као добра ствар на површини, он жели да брзо стави ову ствар испод тепиха уместо да се заиста бави основним проблемима.

Када се проблем поново појави, исход је вероватно исти. Брзо ће се извинити или ће покушати да избегне даљу дискусију на ту тему тако што ће променити тему.

Ако приметите ово, ваш мушкарац вероватно има предност да задржи мир, уместо да се бави проблемима како би ојачао везу.

Конфликти су непријатни, не само због негативних емоција које изазивају, већ и због накнадних разговора. Терају нас да будемо рањиви, да покажемо ко смо заиста и да се крећемо по темама које могу бити непријатне.

Постоји ризик да чак и изгубимо особу на крају. Али истински волети некога подразумева да га волите онаквог какав јесте, мана и свега тога. Можда постоје неке непомирљиве разлике, али на вама двоје је да одлучите куда ћете кренути, пише сајт Хацк Спирит.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas