Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Брачни живот: На које ствари УДАТА ЖЕНА мора заувек да заборави?

Колико се живот жене мења када се уда?

1638564348_shutterstock_265528205.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Готово свака жена сања о савршеном браку и породици. Да би се то и постигло, потребно је да се приоритети правилно поставе, односно да се на неке ствари које је радила пре брака – заборави.

Наравно, иста правила важе и за мушкарце.

Прочитајте још: ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ може бити корак до БРАКА или до ПРОПАСТИ: Када је ПРАВО време за то?

Себичност

Ако сте били једино дете у породици, врло је вероватно да сте навикли да све буде по вашем. Али, кад уђете у брак, више не сме да постоји само "ја", већ све више "ми".

Требало би заборавити и на навику да сте увек у праву, јер ће разлаз бити неизбежан. За добар брак важно је да обоје будете спремни на компромис.

Хистерија

Сви ми имамо своје тренутке беса и нервозе, али нико не може свакодневно да трпи хистерију због сваке ситнице. Такође, уцене, изливи беса и гађање партнера предметима који вам падну под руку, никако нису основа за добар брак.

"Оговарање" мужа код странаца

Нема никаквог разлога да ваше тајне и пикантерије износите странцима. За то постоје два главна разлога – прво, муж ће се вероватно наљутити, а друго, друштво ће променити мишљење о њему, али и о вама.

Ограничена интимност

"Избацивање" мужа из кревета кад год вам нешто не одговара није добра опција. Таква манипулација брзо ће досадити сваком мушкарцу и неће дуго чекати да вас остави или потражи нежност на другом месту.

Опсесија

Брига за особу коју волите је сасвим нормална, али када пређе у опсесију, постаје неподношљива. Дајте свом мужу времена и простора за његов хоби, дружење с пријатељима, читање, ... Не морате да будете његова сенка 24 сата дневно и да знате сваки његов корак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas