Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧЕТИРИ ЗНАКА ДА ВАС ПАРТНЕР НИКАДА НЕЋЕ ПРЕВАРИТИ: Шта је битно да знате о његовој прошлости

Према стручњацима ова 4 знака показују да вас партнер никада неће преварити.

1709389868_shutterstock_2235773589.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Превара је један од највећих грехова које можете починити у вези. То уништава поверење, ствара анксиозност и често се никада не може опростити.

Често се дешава да у потрази новог партнера многи људи траже црвене заставице које сигнализирају да би њихов партнер могао да их превари. Уместо да тражите знаке варалице, потражите знакове које партнер никада не би преварио. Овде терапеути деле заједничке карактеристике које су приметили код верних људи.

1. Никада није варао у прошлости

Ако особа никада није варала у прошлости, можда ће бити мање вероватно да ће то учинити у будућности. „То је зато што је претходно понашање особе често одличан предиктор будућег понашања, посебно у питањима интегритета и личних уверења“, каже Марли Хауард, лиценцирани брачни и породични терапеут.

Међутим, вреди напоменути да никада не можете знати са сигурношћу. „Понашање и околности људи се временом мењају, а бројни разлози могу довести до неверства“, додаје Хауард. Међутим, ако уђете у тежак период, знаћете да је ваш партнеростао веран у прошлости, што позитивно говори о њиховим вредностима.

2. Изузетно сте емоционално повезани

Ваш однос је кључан, уколико добро функционише, задња ствар о којој треба да размишљате је превара. „Парови који су изградили снажну емоционалну везу вероватније ће бити задовољни и испуњенији, што им може помоћи да се одупру искушењу да потраже неког другог“, каже Карлтон, који додаје да је кључна ствар коју треба тражити је емоционална интимност.

„Знаци емоционална интимност укључује могућност отвореног изражавања осећања и мисли, способност да разговарате кроз несугласице без свађа, као и осећај угодности и сигурности у вези“, објашњава Карлтон.

„Постићи емоционалну интимност такође значи да се оба партнера осећају прихваћено и да се не плаше осуде или критике.Овакви парови деле рањивост, поверење и разумевање. Ако осећају да нешто није у реду у њиховој вези, они то износе и отворено комуницирају о томе.

3. Улаже време и труд у везу

Када ваш партнер активно улаже време и труд у неговање везе, то је добар знак. Квалитетно проведено заједничко време продубљују везу, пишу са сајта Бест лифе. 

Вероватније је да ће партнери са сличним вредностима, веровањима и циљевима бити фокусирани на дугорочну посвећеност везе. „Ова заједничка основа ствара осећај јединства и међусобног разумевања, смањујући вероватноћу тражења испуњења ван везе“, додаје Гилман

4. Отворен је за саветовање

Нема ништа лоше у томе да добијете савет од стручњака, а ако ваш партнер тражи терапију, тренирање или менторство, онда је то добар показатељ да ће остати веран.

Препознавање важности тражења подршке и смерница означава проактиван приступ личном расту и здрављу односа. Већа вероватноћа да ће се партнери који користе ове ресурсе позабавити изазовима и одржати отворену комуникацију.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas