Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
новитети

Да ли бисте испробали најновији тренд у СПАВАЋОЈ СОБИ? Зове се ЦФНМ и доноси нешто потпуно другачије

Модни и беаутy трендови су на снази из сезоне у сезону и има их колико год желите, али појављују се и неки други трендови из сфера о којим се не говори баш толико отворено.

1614089896_Depositphotos_223060364_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

ЦФНМ и ЦМФМ звучи помало чудно, али заправо је скарћеница од „Цлотхед Фемале Накед Мале“, односно „Цлотед Мале Накед Фемале“ - у преводу: „Одевена жена, го мушкарац“, или „Гола жена, одевен мушкарац“. Описује сексуални тренд који неискусни фетишисти лако могу да практикују.

Прочитајте још: Да бисте пронашли ИДЕАЛНОГ партнера, морате да знате МАТЕМАТИКУ

У ЦФНМ/ЦМНФ игри подрзумева се двоје људи, а неопходан сегмент јесте одећа коју имате на себи. У проширеној форми ЦФНМ (одевена жена, го мушкарац) жена је та која буквално носи панталоне. Мушкарац се потпуно скида, док жена остаје потпуно одевена. То звучи помало непрактично за љубавну игру, али сам сексуални чин је при томе на другом месту.  Ради се о фетишу у коме су подељене улоге, односно врти се све око моћи.

Жена која задржи одећу на себи уједно има и моћ, док је разголићен мушкарац разголићен заправо двојако: го је, рањив, те подчињен. Одевена жена има сву моћ и све јој је допуштено, па се може играти на разне начине. 

Прочитајте још: Реченица: "Нисам спреман за брак" значи: "Не са тобом", а шта значи "Био сам у гужви"?

Ако се осећате доминантно данас и знате шта желите, узмите ствари у своје руке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas