Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕВАРИО ПРВУ ЖЕНУ МОЖЕ ДА БУДЕ ВЕРАН ДРУГОЈ? Ево шта о овоме мисли тарапеуткиња, а шта кажу Срби

У Републици Србији у 2022. години разведено је 9. 813 бракова. Притом је просечна старост мужа при разводу брака 45,1 година, а за жене 41,5 година. Прељуба је уз недостатак комуникације, финансијске проблеме и губитак интимности, сигурно међу водећим разлозима развода. Варају сви и мушкарци и жене, али разна истраживања показују да мушкарци ипак више варају.

1698229982_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Али ако се питате да ли ће мушкарац који вас је преварио преварити поново, било вас било нову партнерку, британска терапеуткиња Кимберли Мофит, која има вишегодишње искуство у раду са паровима, нема добре вести. 

Она каже да њена пракса показује да је велика шанса да ће се то десити опет.

Шта на то кажу људи из Србије?

Жене су рекле следеће – „не може“, „он је увек веран себи, то јест доследан својој незрелости“, „никада, преварант и лажов једном, преварант и лажов увек“, „наравно да може“, „нити су све жене исте нити су везе исте“, „верност је одговорност, а превара је избор“, „чисто сумњам – једном швалер увек швалер“, „неким мушкарцима је једноставно досадно или су само радознали“, „варање има много нивоа, разлога и облика. Ако је прву жену преварио не значи нити да ће другу да превари, нити ако то и уради да ће да буде из истог разлога. Односи се и на њега али и на њу“, „ако се заљуби – не може“.

А мушкарци? Један је рекао „наравно да не“, али било је и оваквих – „може,он је веран и трећој и четвртој“ и „само ако је другу варао са првом“.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas