Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли су године само број? Веза са старијим партнером - могућа или не

Када је реч о односима, људи су више фокусирани на изглед, финансије и разлику у годинама уместо на личност и карактер неке особе и заиста важне вредности.

1702996054_shutterstock_1609716229.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свима нам је потребно да се зауставимо на тренутак и размислимо нашим срцем, уместо главом! Прави односи треба да се граде на поверењу и комуникацији и не треба да зависе од физичког изгледа, боје косе или новца на банковном рачуну.

Људи су такође фокусирани на разлику у годинама, тако да остаје питање: Да ли разлика у годинама проузрокује проблеме у вези?

Да ли је старост заиста важна?

Вероватно сте видели много веза где је партнер старији или млађи 10-15 година од своје партнерке. По многим истраживањима увек је лакше млађим женама да имају везу са старијим мушкарцем, јер жене сазревају брже него мушкарци. Ако размишљате о вези са млађим мушкарцем, онда је заиста потребно неко време да га упознате. Можда нец́ете бити у могуц́ности да одржите корак са млађим дечком који је хиперактиван или који често мења своје расположење. У ствари, све ове ствари зависе од карактера особе, а не његовог узраста. Зато не судите о особи по годинама, прво је добро упознајте.

Шта да очекујете?

Ако сте у потрази за стабилном везом, онда морате да тражите партнера који дели исте животне циљеве и интересе као и ви. Физичка привлачност је такође веома важна, ако желите да ваш однос потраје. Мушкарци треба да поштују жену, да имају добар смисао за хумор, да буду лојални и независни и да имају добру радну етику. Ако он поштује ваше време, ваша осец́ања и дели исте снове као и ви, пружите му прилику. Престаните да судите људима на основу њиховог изгледа. Немојте бити наивни да мислите да млади људи не знају шта желе у животу. Ако је мушкарац у вези млађи, то не значи да треба да организујете његов живот и говорите му шта треба да ради.

Реакција породице

Ако је ваша породица традиционална онда се припремите за њихове реакције и нападе панике. Запамтите, ваша породица вас воли и они покушавају да вас заштите од људи који могу да вас повреде. Покажите члановима ваше породице, да без обзира на разлику у годинама између вас, ваш изабраник уме да поштује и да воли.

Како превазиц́и разлику у годинама?

Обоје треба да правите компромисе и радите ствари у којима ц́ете обоје уживати. Разговарајте са својим партнером о било ком проблему или о ономе што вас повређује, али га не осуђујте. Комуникација је кључ успешне везе!

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas