· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Да ли знате идеалан број сексуалних партнера који би свака особа требало да има у животу?

Спроведено истраживање је показало занимљив податак, а то није само један партнер!

1615193053_Depositphotos_23869101_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Према истраживању једног британског сајта за упознавање, у којем је учествовало 1000 жена и исто толико мушкараца, 52 одсто испитаника рекло је да би та бројка требало да буде 13.

Прочитајте још: Анђелка Јелић упозорава како препознати ТОКСИЧНУ везу, а како се супротставити НАСИЛНИКУ

Чак њих 73 одсто сматра да некога може да одбије чињеница да је друга половина имала више од 18 емотивних партнера, док други чак то тумаче као знак могућег неверства, што не мора бити повезано са емотивном преваром.

Чак 67% жена крије број бивших партнера...

Ова студија показала је и да 67 процената жена крије број партнера, док су мушкарци искренији (13 одсто). То је због тога што су даме опрезније у изношењу детаља из интимног живота како би у очима супротног пола изгледале конзервативније.

Наиме, 77 процената мушкараца рекло је да би имали секс на првом састанку ако постоји хемија, у поређењу са 39 одсто жена. Занимљиво је да већина не жели да зна историју интимног живота свог партнера, док 31 одсто припадника оба пола не би имало ништа против тога.

Прочитајте још: Жена која се жртвује постане ДОСАДНА, а пажљив мушкарац је млакоња! Где је средина?

Више мушкараца (59 одсто) него жена (46) сматра да велики број партнера чини некога мање пожељним, што говори да и даље постоји социјална стигма у погледу перцепције промискуитета међу половима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.