Oglas
· · Komentari: 0
VEZE

Da li znate idealan broj seksualnih partnera koji bi svaka osoba trebalo da ima u životu?

Sprovedeno istraživanje je pokazalo zanimljiv podatak, a to nije samo jedan partner!

1615193053_Depositphotos_23869101_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Prema istraživanju jednog britanskog sajta za upoznavanje, u kojem je učestvovalo 1000 žena i isto toliko muškaraca, 52 odsto ispitanika reklo je da bi ta brojka trebalo da bude 13.

Pročitajte još: Anđelka Jelić upozorava kako prepoznati TOKSIČNU vezu, a kako se suprotstaviti NASILNIKU

Čak njih 73 odsto smatra da nekoga može da odbije činjenica da je druga polovina imala više od 18 emotivnih partnera, dok drugi čak to tumače kao znak mogućeg neverstva, što ne mora biti povezano sa emotivnom prevarom.

Čak 67% žena krije broj bivših partnera...

Ova studija pokazala je i da 67 procenata žena krije broj partnera, dok su muškarci iskreniji (13 odsto). To je zbog toga što su dame opreznije u iznošenju detalja iz intimnog života kako bi u očima suprotnog pola izgledale konzervativnije.

Naime, 77 procenata muškaraca reklo je da bi imali seks na prvom sastanku ako postoji hemija, u poređenju sa 39 odsto žena. Zanimljivo je da većina ne želi da zna istoriju intimnog života svog partnera, dok 31 odsto pripadnika oba pola ne bi imalo ništa protiv toga.

Pročitajte još: Žena koja se žrtvuje postane DOSADNA, a pažljiv muškarac je mlakonja! Gde je sredina?

Više muškaraca (59 odsto) nego žena (46) smatra da veliki broj partnera čini nekoga manje poželjnim, što govori da i dalje postoji socijalna stigma u pogledu percepcije promiskuiteta među polovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas