Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Десет знакова да је ваша веза постала ОЗБИЉНА: Обратите пажњу на ове сигнале

Уколико нисте сигурни како напредује ваша веза, ових десет сигнала ће вам помоћи да разјасните недоумице

1691570668_shutterstock_547260505.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када сте на почетку везе, многи људи улажу активан напор да успоре ствари. Кога бирате за партнера може да буде једна од најважнијих одлука коју ћете донети у свом животу. Погрешан партнер има шансу да саботира не само ваш живот, већ и ваше виђење себе. Без обзира на то где сте упознали партнера, постоје чисти знаци које показују да ће веза бити озбиљна.

Оно што одређује “озбиљност” везе може да се повеже са тим како проводите своју недељу и како видите свог партнера. Да ли сте са њим често или не? Какви разговори су вам опуштени?

Нема ништа погрешно у томе када схватите да је ваша веза постала “озбиљна”, јер вас она испуњава. Ваш партнер неће постати цео ваш живот, али је засигурно заслужан за велике количине среће коју осећате током дана. Ако је ваша веза заиста озбиљна, запитајте се да ли је она здрава.

Ако ипак не можете или не знате како да проверите да ли је ваша веза озбиљна, прочитајте ових десет знакова који ће вам сигурно помоћи у томе...

1. Он је ваш најбољи пријатељ

Иако имате много пријатеља, никога не волите као свог партнера који вам је уједно и најбољи пријатељ. И то чини везу здравом. Са њим проводите највише времена, њему једва чекате да кажете добре вести, није вам тешко да било шта поделите са том особом јер знате да ће увек бити ту и да ће вас разумети, као и ви њега.

2. Оставља његове ствари у вашој кући

Увек прво почиње са неком ситницом, као што је привезак или слушалице (или било шта слично), док не прерасте у гомилу његових ствари (али не буквално). Почиње да оставља мајице, а затим и четкицу за зубе - за сваки случај. Ово не значи да он 100% жели да живи са вама и да жели да вам комплетно уђе у стан, већ да толико времена проводи код вас и да му такве неке ствари често и затребају. Најлепше је када изаберете неке ствари заједно, као што су слике или неке фигуре.. АКо је ово случај код вас, неће вам бити тешко да замислите заједнички живот.

3. Разговори о будућности су опуштени

Ваша заједничка будућност је можда најзанимљивија ствар. Јесте да има неких страшних ствари које вам падају на памет, али морате признати да је ваш партнер тај који смирује целу причу око будућности. То значи да обоје треба да будете позитивни када разговарате о заједнчкој будућности - да партнер разуме ваше циљеве у животу и обрнуто и да заједно радите ствари у којима никада не бисте успели да сте сами.

4. Имате мање времена за пријатеље

Не, ово се не односи на “одсецање” пријатеља из вашег живота. Они треба да имају посебно место и да буду ту, а једино што се мења јесте  вишак проведеног времена са  њима у време са вашим партнером. Можда је то ненамерно, али некад више волите да одвојите време за добар филм и мажење са вашим драгим, него да изађете у неки клуб.  Врло је важно да запамтите да, када вам другарице приђу и кажу вам да им недостајете или да сте се променили, је то само њихова забринутост коју треба да цените. Оне вам не говоре да престанете да се виђате са вашим дечком, већ да треба мало пажње и њима да посветите.

5. Зна ваше пријатеље

Упознали сте га са вашим пријатељима који су му се свидели и обрнуто. Следећи пут када вас позову на пиће кажу вам да и њега поведете јер је стварно супер. Овакав сценарио је најбољи могући који сте могли да замислите. Лепо је када видите да се неко труди да буде океј са вашим пријатељима и да му следећи пут када одете до тоалета неће бити глупо да остане сам са њима.

6. Зна вашу породицу

Понекад се ово деси непланирано! Дешава се да понекад свратите заједно до њега да узмете нешто што је он заборавио и бум, следећа сцена - упознавање родитеља. Ово је велики корак у вези, а још већи када се међусобно заволите и почнете да сматрате његову породицу својом “продуженом”.

7. Заједно гледате серије

Гледање серије и није толико битно, колико је време проведено у  његовом загрљају током гледања ваше омиљене серије. Ово је такође најбољи начин да поделите шта се вама свиђа, али и њему и да делите заједничке интересе према серијама које гледате. Врло је занимљиво показивати вашем драгом серију за коју он никада није чуо и гледати га како се из епизоде у епизоду све више одушевљава.

8. Дискутовали сте о дугорочним циљевима

Сигурно сте прошли кроз доста веза док нисте наишли на њега и нису сви знали који су ваши циљеви и тежње у животу. Ваша веза може постати озбиљна када почнете да причате о вашим циљевима у каријери који се преплићу са партнеровим.

9. Живите заједно

Не би требало да почнете да живите са особом са којом сте тек почели да се забављате.  Треба времена да схватите каква је неко особа, а одлука да живите заједно може бити велика. То може бити и велики корак ка схватању да ли желите да ту особу виђате сваки дан. Када после напорног дана уђете у стан и видите свог партнера, требало би да имате осећај среће и олакшања. Ако уместо ових лепих осећања, осећате немир и ако се стално питате “Зашто морам баш тебе да гледам сад?” онда је време да добро размислите како ћете даље. Да ли ћете се разиђи или прећи преко тога.

10. Знате да желите да се удате за њега

Ако се питате да ли је ваша веза озбиљна, а стално размишљате о удаји и везивању на тај начин... Чему онда такво питање? Нема веће посвећености и везивања од брака. О оваквој одлуци треба лепо размислити и треба бити 100% сигуран да желите велики део свог живота да проведете са њим - особом вашег живота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas