Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девет знакова да вам ПАРТНЕР НИЈЕ ВЕРАН: Ако приметите ове сигнала, највероватније има другу особу поред вас

Добро обратите пажњу и на своју интуицију, углавном се јавља са разлогом

1692259118_shutterstock_2021616968.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте икада осетили у стомаку чудан осећај који вам указује на то да нешто није како треба?

И у том тренутку нисте могли да схватите шта је то у ствари? Да ли је ваш партнер почео дуже да остаје на послу или је почео да измишља разлоге због којих мора да буде изван куће скоро сваки дан? Ви видите да је ваш партнер одсутан и да вас све више лаже, али он никако неће да прихвати те чињенице.

Сваки знак је битан и указује на нешто, али не можете да пронађете доказ. Зато вам представљамо 9 знакова који тачно указују на то да је у питању превара. Сазнајте који су то:

1. "Свиђаш ми се, али не знам да ли те и даље волим."

Ако настављате да слушате ову или сличну фразу, ствари су већ почеле да иду у лошијем смеру и време је да почнете да истражујете. Ово је једна од оних ствари које ће ваш партнер стално понављати и дешава се када партнер и даље има нека осећања према вама, али се исто тако осећа и према другој особи.

2. "Ми смо само другари."

Ово је још један огроман сигнал за вас, а ако почнете чешће да га чујете, знајте да је партнер започео "процес" у којем није искрен према вама. Ако нека колегиница са посла добија више пажње него обично, боље отворите широм очи јер су се можда неке ствари између њих двоје промениле. Ово се може десити ако не пружате довољно времена и пажње вашем партнеру.

3. Тражење приватности

Ако он почне одједном да сакрива своју приватност него иначе, могуће је да жели нешто да сакрије од вас. Ово се дешава када ствари које сте некада радили заједно постану "приватне" за њега. У овом случају лаптоп, телефон и остала електроника одједном добија заштиту са шифром, а рачуни на кредитној картици постају све већи. Када се пита за разлог за постојање таквих активности, добићете одговор који наравно све негира.

4. "Потребно ми је време да будем сам."

Ако одједном ваш партнер постане збуњен са својим осећањима, ово је знак да се партнер одваја од вас и припаја неком другом. Углавном када особа жели да буде сама, размишља о тренутку када ће вас оставити.

5. Изненадна промена радног времена

Испрва ћете вероватно помислити да је ваш партнер почео да ради више како би ваша будућност била боља, као и веза, али ако се плата не повећава и он никада нема новца, то може бити одговор на многа питања.

Yоу мигхт тхинк тхат хе/схе хас стартед то wорк хардер фор тхе беттермент оф yоур футуре анд тхе релатионсхип, бут обсервинг но инцреасе ин саларy ис yоур ансwер то а лот оф qуестионс.

6. Повећање употребе друштвених мрежа

Претерана употреба Тwитера, Фацебоока и осталих друштвених мрежа је прилично нормална чињеница данашњице, али ако ваш партнер није пре толико користио рецимо Фацебоок, а сада не испушта телефон из руку, можда значи да је нешто сасвим друго у питању.

7. Тајност у разговорима преко телефона

Ако ваш партнер почне чудно да се понаша када га питате са ким је причао преко телефона, то је можда знак који тражите. Ако је био неко кога познајете, онда не би била потребна тајност.

8. Повећани рачуни и потрошња на кредитним картицама

Ако ст еплатили много више вечера и других ствари са заједничке картице, него што сте ви ишли онда је ово велико "буђење" за вас. Можда ће вам рећи да је све то за добротворне сврхе, али га ипак проверите шта је истина. Ипак је то и ваш новац.

9. Ваша сумња

Ако се константно осећате неку врсту збуњености кад год нешто ураде и кад погледате колико су се променили, можда ради нешто иза ваших леђа. Интуиција може бити једно од најбољих оружја које људски ум има, па ако мислите да постоји и најмања шанса да вас партнер вара, можда је то истина. Мала истрага некада може сачувати везу или макар спречити да будете повређени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas