· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊА

Домаћински типови чешће воде љубав: Жене су стидљивије!

Истраживања су показала да мушкарци који помажу у кућним пословима чешће воде љубав и да су женама физички много привлачнији. Али, то не значи да прво морате да средите кућу или спремите ручак да бисте партнерку заинтересовали за секс.

1634721818_Depositphotos_166708574_S.jpg
Фото: Депоситпхото

Доктор Лес Парот, аутор књиге Тхе ултимате гуиде то цразy гоод сеx, наглашава да мушкарац, пре свега, мора што више да зна о интимним жељама и потребама партнерке:

Прочитајте још: ОТКРИЈТЕ ШТА ЈЕ УЖИВАЊЕ: Ако сте ПРЕУМОРНИ за секс, поза "чаробна гора" је идеална за вас

- Не можете очекивати да се ваша сексуална жеља увек подудара с њеном. И обрнуто. Низак либидо може пореметити најбољи однос или угрозити брак, зато не допустите да се то догоди. Разговор о сексуалним жељама сигурно ће допринети усклађивању либида. Када осетите да је право време, питајте је кад жели да води љубав. Уколико приметите да се нешто догађа, не потискујте проблеме.

Жене немају храбрости да позову мушкарца на секс

Он подсећа да су неке жене стидљиве и не знају како да позову партнера на секс. Како бисте избегли такве ситуације, договорите ваш тајни знак.

Жене су стидљивије

- То може бити упаљена мирисна свећа, песма или поглед који ћете упутити једно другом кад будете спремни - саветује Парот. - Дотакните њена осећања, пре него што дотакнете њено тело, како бисте је завели и “одвели у кревет”.

Такође, угађањем или тепањем можете појачати њену пожуду. Не морате бити песник, али једноставне реченице попут “Много ми значиш”, “Ти си најбољи део мог дана” пробудиће успаване страсти код жене.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.