Oglas
· · Komentari: 0

OTKRIJTE ŠTA JE UŽIVANJE: Ako ste PREUMORNI za seks, poza "čarobna gora" je idealna za vas

Ukoliko ste pobornik nežnog seksa, ovo je idealna poza za vas.

1633514171_brak.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bilo da se radi o stresu, porodičnom haosu ili velikom opterećenju na poslu: niko se ne mora odreći ovog prijatnog druženja. Poza "čarobna gora" obećava opušteno uživanje uz sigurnu zabavu.

Ovako funkcioniše položaj "čarobne gore"

Položaj "čarobna gora" podseća na položaj slona: žena opušteno leži na stomaku i podupire se laktovima. Jednu nogu ostavlja ispruženu, druga je savijena. Sada može malo raširiti noge, a muškarac, za razliku od položaja slona, kleči iza nje (ne leži).

NJegov položaj podseća na planinu - a čaroliji ništa ne stoji na putu.

Položaji za umorne duhom i telom

Ove poze u seksu se posebno preporučuju kad ste umorni.

Žena sedne na svog partnera, kao u jahećem položaju, ali onda pušta da joj gornji deo tela padne na njegovo i zatvara noge između njegovih. Vrlo intimno i superopušteno.

U ležećem položaju 69 takođe je prilično opušteno: lezite na bok okrenute se jedno prema drugome tako da glava bude u nivou genitalnog područja drugog, a gornju nogu podignite.

Sada se možete ugodno međusobno maziti i zadovoljiti.

Jutro posle

A kad se sledećeg jutra probudite odmorni i zadovoljni, možda ćete poželeti da sve ponovite...

Naime, ni za dobar jutarnji seks ne moraš da se previše mučiš. Na primer, lagani seks pod tušem sigurno će vas oboje učiniti budnim i živahnim!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas