Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОВОР ТЕЛА ОТКРИВА СВЕ: Погелдајте које гестикулације користе мушкарци када су заљубљени, а које када их не интересујете

Препознајте скривене сигнале које шаље особа која вам се допада

1709470675_Foto-Shutterstock-ljubav-govor-tela.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неки односи тек почињу са срамежљивим погледима и срамежљивим покушајима да се држите за руке.

Или сте можда дуго у вези, али она покушава задржати удаљеност и скрива очи …

Ови знакови ц́е вам помоц́и да се што се догађа у вашем односу без икаквих речи.

Све је у реду. Свиђате се једно другоме.

Приметили сте да ваш партнер ‘хвата’ ваш поглед и држи поглед још дуже него што би требало. Ако се након неког времена радња понавља, можете бити сигурни да се свиђате.

Ако се током разговора или шетње партнер покушава окренути према вама, то је свакако знак да је баш заинтересован.

Ако мушкарац гаји осец́ања према вама, подсвесно ће савити тело према вама док наизглед нормално седи. Мушкарци, у овом случају, покушавају изгледати вец́е и јаче. Усправљају се рукама. Током разговора, понекад се ослањају на зид руком на нивоу рамена како бисте ушли у ваш лични простор.

Ако почнете да примећујете да вам руке често случајно додирују (чак и ако за то нема правог разлога), можете бити сигурни да је његово интересовање за вас огромно.

Понекад бисте могли приметити да је, након што прича неку шалу, особа гледа у вас и чека вашу реакцију. То је очигледан знак симпатије; иначе, зашто би то радио?

Мушкарци обично престају да се смеју „широко” око 5-6 година. Ако приметите да мушкарац у вашој близини има холивудски осмех, то дефинитивно може да значи да је заиста срец́ан.

Ако приметите да је особа почела да користи исте гестове и интонације као и ви, то не значи да покушава да вас задиркује. Вероватније је да му се свиђате и да вас подсвесно копира.

Нешто није у реду. Морате разговарати.

Увек покушавате да кажете нешто свом партнеру, али се деси незгодан тренутак: његово тело је окренуто од вас,  не гледа вас у очи и  покушава да држи дистанцу. Све су то безусловни знаци невоље и антипатије.

Када друга половина покушава да избегне интимност, то је аларм за вашу везу.

Ако сваку вашу шалу дочекате неискреним и напетим осмехом или ако сваку вашу иницијативу прати слаб ентузијазам, то вероватно значи да партнеру нисте интересантни. Не треба губити време.

„Блокови“ телом током разговора, попут прекрштених руку и ногу, разлог су да размислите да ли је све у реду у вашој вези. Ако му је глас нејасан, говор нервозан, а поглед увек оборен, то је вреди обратити пажњу на то.

У шетњи, ако заостанете, а партнер се ни не осврне или успори, то значи да је ваша веза почела да се завршава.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas