Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јасни знаци да међу вама још увек није готово: Шест разлога због којих треба да се вратите БИВШЕМ партнеру

Размислите о потенцијалном помирењу са бившим партнером

1679838875_pomirenje.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Раскиди могу да се догоде из много различитих разлога. Често су то збркане, срцепарајуће афере које нас остављају тужним и повређеним.

Неретко се дешава да пар раскине само да би схватио схватио да је направио велику грешку.

Поставља се питање - ако су раскинули, онда је то с разлогом, па зашто би вези дали још једну прилику.

Међутим, понекад двоје морају да се раздвоје да би схватили колико им је потребно да се поново повежу.

Ако расправљате о томе треба ли још једном покушати или не, ево шест разлога о којима би прво требало да размислите пре него што поново будете заједно.

6 знакова да би требало да опростите бившем и поново будете заједно:

1. Провели сте време одвојено

Првих неколико дана након раскида су непријатни. Уз враћање ствари и прекид везе, такође се суочавате с одговарањем на нежељена питања својих пријатеља и чланова породице. Током тог времена и у недељама које следе, нормално је питати се да ли је раскид био прави потез. Ако одлучите да желите да обновите однос с бившим, прво му дајте времена и простора. Избегавајте комуникацију с бившим отприлике месец дана пре него што се поново повежете с њим. Тиме ћете им дати времена да им недостајете и прилику да се ослободе свих негативних осећања које можда гаје према вама.

Ако након неког времена раздвојености и даље сматрате да вам је живот празан без бившег, дајте му до знања да мислите на њега. Сада када су се емоције слегле, могуће је да можете заједно да започнете нову везу.

2. Промена је могућа

Без обзира на то ко је с ким раскинуо, постојао је разлог зашто је веза прекинута. Сада је време да размислите о тим разлозима, као и о променама потребним да би нова веза функционисала. Запитајте се јесу ли потребне промене могуће и, што је још важније, јесу ли разумне. На пример, рецимо да сте раскинули јер сте хтели да бивши проводи мање времена у бару, а више времена с вама.

Тражити од њих да направе ову промену је разуман захтев. Међутим, неразумно је тражити од њих да се преселе у ваш град ако сте раскинули јер је бивши одлазио због каријере. Размислите зашто љубав није потрајала, а ако се ради само о неким променама, можда бисте желели да наставите другу рунду и започнете везу изнова.

3. Ваши пријатељи и породица одобравају

Ваши вољени желе само оно што је најбоље за вас, па ако је веза била нездрава, то су свакако приметили док сте били заједно. Ако их питате да ли мисле да би требало да се вратите бившем, сигурно ће хтети да поделе своје мишљење. Ако кажу да је везу најбоље оставити у прошлости, размислите о томе да послушате њихов савет. С друге стране, ако се чине ентузијастичним и подржавају вас у покушају оживљавања везе, онда је то добар показатељ да је поново покретање сјајна идеја.

4. Желите исте ствари

Како сазревате, ви и ваша интересовања и приоритети се мењају. То значи да оно што вам је пре било важно можда није оно што сада желите. Није сва нада изгубљена ако сте ви и бивши раскинули јер сте желели различите ствари. Након раскида лако је сагледати ширу слику и узети у обзир своје жеље и потребе. На пример, бивши дечко, престрављен браком, сада може да схвати да жели да се скраси или се бивша девојка која је била фокусирана на своје студије можда ухватила у коштац с тим циљем и сада жели да пређе на друге ствари. Ако сте раскинули јер сте мислили да желите различите ствари, али сада желите исте, онда је размишљање о поновном сусрету добра идеја.

5. Осећали сте се вољено кад сте били заједно

Често је лако осврнути се на своју везу и видети само оно добро. Чинећи то, игноришете разлоге због којих сте раскинули. Ако размишљате о поновном састанку с бившим, будите искрени према себи и сагледајте целу слику. Да ли сте били истински срећни у својој вези, да ли сте се због бившег осећали цењено и вољено, да ли жалите што сте се растали, да ли га волите још увек... Ако сте на та питања одговорили са "да", вреди покушати још једном.

Пре него што почнете да поправљате везу, поразговарајте с бившим о проблемима због којих сте раскинули. Ова врста разговора омогућиће да унапред решите проблеме и може пуно рећи о томе може ли још један заједнички однос да функционише.

6. Спремни сте да опростите

Раскиди имају тенденцију да извуку оно најгоре из нас и обично су препуни окрутних речи, повређених осећања и жаљења. Ако размишљате о поновном састанку с бившим, кључно је да једно другом прво опростите ствари које сте рекли или учинили у прошлости. Пригушивање прошлих свађа или осећаја љутње може да створи проблеме у другом покушају. Уместо тога, обоје морате да почнете испочетка. Тешко је опростити некоме кога волите и треба времена. Међутим, упркос томе колико је тешко, ако желите да обновите своју везу и започнете ново поглавље с бившим, прво морате да отпустите прошлост, преноси YоурТанго.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas