· · Коментари: 1
АФЕРА

Како избећи аферу са ОЖЕЊЕНИМ МУШКАРЦЕМ? Примените ове савете

Били тога свесни или не, заљубљивање у ожењеног мушкарца може да собом са донесе озбиљне последице.

1601454468_Depositphotos_93928482_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Уколико на почетку везе нисте знали за његов породични статус, не пребацујте себи, јер понекад мушкарци који су у несрећном браку врло вешто крију да нису слободни. С друге стране ако сте знали да њега код куће чекају жена и деца, сами себе свесно гурате у провалију без дна. Истина је да срце бира а не памет када је љубав у питању, али је у неким ситуацијама ипак потребно зауздати срце.

Морално говорећи, афера са ожењеним мушкарцем може да вам донесе велики терет. Знали то или не, повредићете својим поступцима многе око вас, а велике су шансе да ћете и на крају остати празних шака. Већина мушкараца врло ретко напушта своју породицу због друге жене, а све са чиме ћете се ви на крају суочавати јесте осећај кривице и сломљено срце. Како дакле избећи аферу са ожењеним мушкарцем, када он изгледа тако неодољиво?

ОГРАНИЧИТЕ ВАШЕ СУСРЕТЕ

Ако је особа која вам се допада, а која је ожењена при том неко кога често срећете биће вам заиста тешко да контролишете своја осећања. Међутим, ако смањите ниво интеракције са датом особом, мање су шансе да ће се ваша љубав према њему продубљивати. Избегавајте да са том особом будете насамо и да водите дуге личне разговоре.

Прочитајте још: НАЈГОРЕ је "романтично неверство", али "споразумно" је прави УЖАС!

НАУЧИТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕ

Јасно и гласно одбијање удварања је вероватно најбољи пут којим у овом случају можете да пођете. Ако не истакнете своје ставове онако како би требали, дата особа може помислити да вам одговара ситуација у којој сте и да пристајете на њено удаварање. Закључајте сва врата која воде ка вама.

Фото: Депозит

ПОСЕГНИТЕ ЗА РЕАЛНОШЋУ

Када се заљубите, врло често не видите ствари онакве какве су већ кроз – ружичасту призму. У том случају савет и помоћ блиског пријатеља су вам преко потребни. Потражите неког коме верујете и ко би вам могао указати на реалне стране ситуације. Крај заљубљености тешко је видети ствари које могу да пођу наопако ако се упустите у аферу са ожењеним мушкарцем.

Прочитајте још: Он је СТАРИЈИ, она је МЛАЂА: Који период БРАКА је најкритичнији?

НАПРАВИТЕ КОРАК УНАЗАД

Ако то на самом старту нисте увидели, након неког времена би требало да вам буде јасно да вас оваква веза неће одвести где бисте желели. Ставите пред датог мушкарца избор, ви или његова супруга. Уколико одабере вас, не даје вам потврду да вас воли већ вам доказује колико је заправо неко коме се не може веровати ако је у стању да напусти особу са којом је у браку због нове љубави.

Прочитајте још: ЖЕНЕ и МУШКАРЦИ дали исти одговор на питање шта их ПРИВЛАЧИ КОД СУПРОТНОГ ПОЛА: Одговор је изненађујућ

ПРЕСТАНИТЕ ДА ЛАЖЕТЕ САМИ СЕБЕ

Чак и ако вам се десило да осећате снажну повезаност са мушкарцем који је ожењен, треба да знате да он заправо везом са вама покушава само да попуни празнину у свом животу. То је и разлог због ког уједно остаје и даље у браку, има све односно скоро све. Са вама у једначини, има све. Када престанете да лажете себе, добићете најмоћније оружје за борбу против искушења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.