Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Крвна група којој припадате говори чиме НАЈВИШЕ ПРИВЛАЧИТЕ СУПРОТАН ПОЛ: Како показујете емоције и да ли се везујете?

Посебно је у Јапану раширено веровање да крвна група одређује какви сте у љубави

1662281687_scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash-1-.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

У Јапану се верује да при упознавању партнера, треба сазнати која је његова крвна група, јер  та карактеристика говори много ствари о особи коју сте упознали, односно, о томе како се понаша у вези.

Свака крвна група има одређене профиле мушкараца и жена који имају баш ту крвну групу.

А

Мушкарци са овом крвном групом нису женама привлачни на први поглед, али када их освоје, показују све своје квалитете. Дакле, мало су затворенији када се ради о представљању себе. Изузетно су посвећени и верни партнери.

Прочитајте још: Да ли сте пожелели да промените фризуру након раскида? Психолог објашњава зашто ово радимо и да ли је добро

Жена ове крвне групе је наизглед хладна, а заправо веома осетљива. Оба пола су спремна да се жртвују за породицу и преузму одговорност за њихове последице.

Б

Ову крвну групу имају занимљиве и интригантне особе, на први поглед повучене и резервисане. Жене од партнера очекују нежност, посвец́еност и оданост, али и сталне доказе љубави. И једни и други нису присталице брака и теже се одлучују на тај корак.

Када се мушкарци са Б крвном групом једном заљубе и скрасе, спремни су да ураде све за своју жену.

О

Жене нулте крвне групе налазе велики ослонац у смисао у браку и породичном животу, а онда владају из сенке, убирајуц́и професионални успех преко својих мужева. Мушкарци су везани за породицу, али се боре против свакодневне монотоније и непрестано траже нова узбуђења.

Прочитајте још: Брачни терапеут објашњава како да заштитимо везу од неверства: У овоме најчешће грешимо

АБ

Жене ове крвне групе бирају партнере авантуристичког духа. Ипак, када осете да више не могу да крију своје емоције, склоне су томе да побегну. Мушкарци су изузетно шармантни, али одмерени.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas