· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Кугуарке бирају млађе из 4 разлога, а најважнији је: Труде се!

Године су одавно само број, јер више не постоји правило колико би наш идеалан партнер требало да буде стар, колико да буде старији од нас...

1627294981_Depositphotos_172203396_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Млађи су такође одавно у фокусу интересовања жена, па ни то није табу тема. Напротив, о томе се много прича.

Прочитајте још: Зашто је лакше наћи партнера када већ имате једног? Одговор се крије у Матејевом ефекту!

Нису оптерећени прошлошћу

Када су у питању везе између старијих дама и млађих мушкараца, стручњаци наводе да постоје и бројне предности оваквих односа, поготово за девојке које на почетку често имају дилему да ли да се упусте у причу са млађим дечком.

Психотерапеут Лиз Килер каже да не треба да постоји двоумљење уколико је ту привлачност и набраја разлоге који иду у прилог припадницама лепшег пола које бирају "пилетину". Она каже да су млађи момци за њих:

* Разбибрига. Нису оптерећени прошлошћу жене, не покушавају са њима да се такмиче на пословном плану, немају потребу да гуше нити да се баве тешким темама, што је врло релаксирајуће.

Имају више енергије од вршњака

* Имају више енергије. За разлику од старијих мушкараца, они су у одличној форми, не морају да одспавају после ручка, могу да се виде са вама и после фудбала и да притом плешу целе ноћи. Спремни су на краћа путовања и узбудљиве активности.

* Посвећенији су у сексу. Не само да су у доброј форми, него имају и потребу да вам се докажу, па ће свако вођење љубави схватити као мисију.

Прочитајте још: Баленциага хаљину нашла међу половном гардеробом и обукла 10 година касније због најлепшег повода! (ФОТО)

* Поштују вас и подижу вам самопоуздање. Иако можда не спомињу разлику у годинама, све време су свесни да сте ви старији. Цениће то што су успели да вас освоје и зато ће вам увек показивати да вас поштују, што може само да вам нахрани сујету. Обасипаће вас пажњом, али вас неће "удавити".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.