· · Komentari: 0
LJUBAV

Kuguarke biraju mlađe iz 4 razloga, a najvažniji je: Trude se!

Godine su odavno samo broj, jer više ne postoji pravilo koliko bi naš idealan partner trebalo da bude star, koliko da bude stariji od nas...

1627294981_Depositphotos_172203396_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Mlađi su takođe odavno u fokusu interesovanja žena, pa ni to nije tabu tema. Naprotiv, o tome se mnogo priča.

Pročitajte još: Zašto je lakše naći partnera kada već imate jednog? Odgovor se krije u Matejevom efektu!

Nisu opterećeni prošlošću

Kada su u pitanju veze između starijih dama i mlađih muškaraca, stručnjaci navode da postoje i brojne prednosti ovakvih odnosa, pogotovo za devojke koje na početku često imaju dilemu da li da se upuste u priču sa mlađim dečkom.

Psihoterapeut Liz Kiler kaže da ne treba da postoji dvoumljenje ukoliko je tu privlačnost i nabraja razloge koji idu u prilog pripadnicama lepšeg pola koje biraju "piletinu". Ona kaže da su mlađi momci za njih:

* Razbibriga. Nisu opterećeni prošlošću žene, ne pokušavaju sa njima da se takmiče na poslovnom planu, nemaju potrebu da guše niti da se bave teškim temama, što je vrlo relaksirajuće.

Imaju više energije od vršnjaka

* Imaju više energije. Za razliku od starijih muškaraca, oni su u odličnoj formi, ne moraju da odspavaju posle ručka, mogu da se vide sa vama i posle fudbala i da pritom plešu cele noći. Spremni su na kraća putovanja i uzbudljive aktivnosti.

* Posvećeniji su u seksu. Ne samo da su u dobroj formi, nego imaju i potrebu da vam se dokažu, pa će svako vođenje ljubavi shvatiti kao misiju.

Pročitajte još: Balenciaga haljinu našla među polovnom garderobom i obukla 10 godina kasnije zbog najlepšeg povoda! (FOTO)

* Poštuju vas i podižu vam samopouzdanje. Iako možda ne spominju razliku u godinama, sve vreme su svesni da ste vi stariji. Ceniće to što su uspeli da vas osvoje i zato će vam uvek pokazivati da vas poštuju, što može samo da vam nahrani sujetu. Obasipaće vas pažnjom, ali vas neće "udaviti".

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.