Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ И СЕX

Месец РОЂЕЊА открива какви сте у КРЕВЕТУ

Месец рођења може одредити неке од наших карактеристика, па тако и ко је какав љубавник. Сигурно ћете бити изненађени!

1594991514_Depositphotos_172324240_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

У зависности од тога у ком месецу сте рођени можете открити што шта, па чак и колико сте вешт љубавник. То се, наравно, односи и на вашег партнера. Без обзира на то шта мислите о томе, завирите и погледајте какве вештине су вам приписане.

Јануар

Мало тога је тако секси и мало људи има тако снажно самопоуздање. Никада вам није проблем да партнеру радите ствари које он воли да му удовољавате. И увек знате шта вам се свиђа у кревету и знате како да то тражите од партнера, што такође говори и о вашим комуникацијским способностима. Личност попут ваше одличан је темељ за веома квалитетан односе.

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Фабруар

Људи рођени у фебруару су топли и љубазни. Они су природно надарени нежношћу, па је шаптање љубавних речи једна од ваших тактика завођења. Такође, можете бити веома отворени према љубавнику и знате да покажете своју рањивост. Лако вам је бити оно што јесте, немате проблема са тим. Савршени сте и не мењајте се.

Март

Нико никада неће рећи да сте стидљиви јер волите да истражујете и померате границе. Вероватно је да сте привукли партнера који то цени. Будући да сте авантуристички, ваша романса ће увек бити динамична и увек ћете имати осећај да се дешава нешто ново. Уживајте ако то није проблем вашем партнеру.

Прочитајте још: Излазите свуда, пронађите ХОБИ, задржите дуг ПОГЛЕД на мушакрцу и десиће се ЧУДО!

Април

Имате квалитете неговатеља које вас чине одличним љубавником. Ви сте давалац и волите да удовољите свом партнеру. Себичност није у вашем опису јер вам удовољавање партнеру пружа посебно задовољство. Придржавајте се тога и ваша веза ће сигурно дуго трајати.

Мај 

Ово су љубавници који уживају на “најјаче”. Цене забаву и не схватају ништа превише озбиљно. То доприноси лаганој и секси атмосферу у вашој вези коју партнери често воле. Авантура је највећа забава за људе рођене у мају. Останите посвећени уживању у авантурама заједно са својим љубавником, и то ће бити предивно. 

Фото: Депозит

Јун

Знате шта кажу о мирној води! Врло сте интровертни у јавности, али иза затворених врата гласни и поносни. Ова двострука личност многима може да буде веома секси и привлачна. Можда сте јавно Кларк Кент, а када се угасе светла претворите се у Супермена.

Јул

Ви сте тајанствени љубавник. Ваш партнер никад не зна шта ћете следеће урадити. Ово додаје веште зачине у ваше односе и одржава их живописним. Нико никада неће рећи да сте досадни или да ће рећи да му недостаје узбуђење са вама. Имате сјајну личност коју не треба мењати.

Прочитајте још: Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Август

Ваше самопоштовање често може изгледати као доминантно понашање, али нисте баш доминантни, више је реч о томе да знате шта волите и шта желите, а компромиси нису опција. Љубавници рођени у августу спремни су да подрже свог партнера у добром и злу.

Септембар

Ваш интелект вас чини знатижељним, причљивим љубавником коме је потребан партнер који зна како да стимулише ваш ум. Увек сте зрелији од свих у вашој генерацији, што је предност коју многи партнери цене и којој се диве.

Октобар

Ваш заштитни знак је спонтаност и такав сте љубавник. Волите да истражујете и у души сте авантуриста. Потражите партнере који је сличан вама. Ваша узбудљива природа држаће вашег партнера на ногама нон стоп.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

Новембар

То су људи који се не држе правила и воле да пробају нове ствари. За њих је типично да се често понашају другачије у љубави него у свакодневном животу. У интимним ситуацијама често су стидљиви.

Децембар

Уздржавате се у љубавној вези. Пожељно је да се више отворите према партнеру, веома је важно да будете са неким у кога имате поверење. Потражите партнера који има заштитну црту и који воли да дарује, јер ће вам то помоћи да изађете из зоне конфора.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas